Δ. Γκολέμης: «Φιλικότερο επιχειρηματικό περιβάλλον και δίκαιη φορολογία»

98
Γκολέμης
- Διαφήμιση -

Την ελληνική βιομηχανία ΜΕΤΡΟΝ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ Α.Ε ,στην βιομηχανική περιοχή των Σερρών, επισκέφτηκε σήμερα ο υποψήφιος Βουλευτής με τη ΝΔ, Δημήτρης Γκολέμης.

Ο κ. Γκολέμης συνομίλησε με τον διευθύνοντα σύμβουλο της βιομηχανίας κ. Ιωάννη Σάνδρο για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το επιχειρείν στην Ελλάδα.

- Διαφήμιση -

Ο κ. Σάνδρος διευθύνει μία από τις μεγαλύτερες βιομηχανίες στη Βόρεια Ελλάδα με έντονη εξαγωγική δραστηριότητα. Τα ζητήματα που έθεσε, μεταξύ άλλων, στον υποψήφιο Βουλευτή ήταν η υπερφορολόγηση των επιχειρήσεων, επισημαίνοντας την υπέρογκη προκαταβολή φόρου που πρέπει να καταβάλει ο επιχειρηματίας, ο ανταγωνισμός που υπάρχει από την γειτονική χώρα με τη χαμηλή φορολογία αλλά και το ευκίνητο σύστημα λειτουργίας του Δημοσίου, αλλά και μία σειρά προτάσεων για την οικονομική ανάπτυξη των Σερρών.

Ο υποψήφιος Βουλευτής ΝΔ Δημήτρης Γκολέμης δήλωσε κατά την επίσκεψη του στην επιχείρηση:

«Το οικονομικό επιτελείο της ΝΔ έχει εντοπίσει εκείνα τα φορολογικά κίνητρα για τις επιχειρήσεις που προχωρούν σε επενδύσεις . Θα υπάρξει μείωση της φορολογίας για να μπορέσουν να ανταπεξέλθουν στις υποχρεώσεις τους οι επιχειρηματίες και να ανοίξουν νέες θέσεις εργασίας. Δίνεται έμφαση στις επενδύσεις μέσα από ένα ξεκάθαρο αδειοδοτικό και χωροταξικό σχέδιο, φιλικότερο επιχειρηματικό περιβάλλον, με χαμηλότερη και πιο δίκαιη φορολογία».

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.