Κοντά στους νέους ο Δημήτρης Γκολέμης

113
Γκολέμης
- Διαφήμιση -

Μία άκρως ενδιαφέρουσα βραδιά είχε το Σάββατο ο υποψήφιος Βουλευτής με τη ΝΔ, Δημήτρης Γκολέμης. Ο υπ. Βουλευτής είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με νέα παιδιά και να ακούσει με προσοχή τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Οι νέοι δέχθηκαν θερμά τον κ.Γκολέμη και δεν άργησαν να νιώσουν άνετα μαζί του, οπότε η συζήτηση άνοιξε προς όλες τις κατευθύνσεις. Τα προβλήματα εύρεσης εργασίας, το μέλλον ενός πτυχιούχου στην Ελλάδα και η εξέλιξη του, οι χαμηλές συντάξεις των γονέων τους, το υψηλό κόστος διαβίωσης στη χώρα και η υπερφορολόγηση, ήταν μερικά από τα θέματα που τέθηκαν.

- Διαφήμιση -

Ο κ. Γκολέμης άκουσε τους νέους με ιδιαίτερο ενδιαφέρον διαπιστώνοντας μάλιστα, πως ήταν ιδιαίτερα ενημερωμένοι για την εικόνα που παρουσιάζει η Ελλάδα σε πολλούς τομείς. Ο υποψήφιος Βουλευτής έχοντας μακροχρόνια πορεία ως ελεύθερος επαγγελματίας, ασκώντας ένα απαιτητικό επάγγελμα, μετέφερε τη γνώση και την εμπειρία του στα νέα παιδιά, ενώ ξεκαθάρισε πως η μόνη διέξοδος για να ανακάμψει η χώρα οικονομικά είναι οι νέες επενδύσεις που πρέπει να γίνουν στην Ελλάδα και οι δουλειές που θα προκύψουν από αυτές.

Τους παρότρυνε επίσης να εκπαιδευτούν σε περισσότερους επαγγελματικούς τομείς καθώς τα επόμενα χρόνια οι απαιτήσεις στην αγορά εργασίας θα είναι αυξημένες.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.