Συνεχείς επισκέψεις και επαφές για τη Σοφία Μπιτζίδου

επαφές
- Διαφήμιση -

Με επισκέψεις σε όλη την ΠΕ Σερρών και επαφές με φορείς και πολίτες συνεχίζει δυναμικά τον προεκλογικό της αγώνα, η υποψήφια Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στις Σέρρες, Σοφία Μπιτζίδου.

Η κα Μπιτζίδου έχοντας ασχοληθεί ενεργά με τα κοινά, ως Αντιδήμαρχος Πολιτισμού του Δήμου Σερρών και Πρόεδρος του ΔΗΠΕΘΕ, έχει ψηλά στην ατζέντα της τον Πολιτισμό και τον Τουρισμό, θεωρώντας ότι είναι βασικοί μοχλοί ανάπτυξης για την περιοχή.

- Διαφήμιση -

Επίσης, η Παιδεία και ο Αθλητισμός, η Υγεία, το Περιβάλλον αλλά και ο Πρωτογενής Τομέας, είναι τόσο στις δικές της προτεραιότητες, όσο και στους βασικούς άξονες της Νέας Δημοκρατίας.

Η Σοφία Μπιτζίδου επισκέφθηκε σήμερα το πρωί τον Προβατά και την Μονοκκλησιά και στη συνέχεια την Σκοτούσα και την Τυρολόη όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους κατοίκους της περιοχής και να μοιραστεί μαζί τους τα προβλήματα και τις αγωνίες τους.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.