“Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ έχει εξοντώσει τα χωριά μας”

αγροτική Τζελέπης
- Διαφήμιση -

Ο Υποψήφιος Βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής, κ. Μιχάλης Τζελέπης πραγματοποίησε περιοδεία την Τρίτη 19 Ιουνίου 2019 στα χωριά: Πεπονιά, Βαμβακούσα, Κουβούκλιο, Κουμαριά Αδελφικό και Κάτω Καμήλα.

Αρχικά, ο κ. Τζελέπης συνομίλησε με τους κατοίκους της περιοχής και κατέγραψε τα πολλαπλά προβλήματα που βιώνουν οι κάτοικοι των περιοχών. Συγκεκριμένα, η υπερφορολόγηση των αγροτικών εισοδημάτων, η αύξηση των ασφαλιστικών εισφορών, η καθυστέρηση των επιδοτήσεων και αποζημιώσεων, η κατάργηση της επιστροφής του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης Πετρελαίου ήταν μερικά από τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζει σήμερα ο αγροτοκτηνοτροφικός κόσμος.

- Διαφήμιση -

Ο κ. Τζελέπης αφού άκουσε με μεγάλη προσοχή τους συντοπίτες του προέβη στην ακόλουθη δήλωση: «Είναι πια εμφανές και καθημερινά γίνεται ακόμα πιο έντονο ότι η Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ με την παντελή έλλειψη ενός προγράμματος, ενός Εθνικού Σχεδίου Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, έχει βυθίσει ολοσχερώς την αγροτική οικονομία. Πιστεύω ακράδαντα ότι ο πρωτογενής τομέας μπορεί να συμβάλλει καθοριστικά στην έξοδο της χώρας από την κρίση. Το Κίνημα Αλλαγής, μέσα από το Σχέδιο Ελλάδα, διαθέτει πολύ συγκεκριμένα μέτρα στήριξης για τους αγρότες, ενδεικτικά αναφέρω μερικά: 1) Επανεξέταση τη φορολόγησης των αγροτών με καθιέρωση φορολογικού συντελεστή 13% και του ακατάσχετου και αφορολόγητου των επιδοτήσεων, 2) Αποσύνδεση των ασφαλιστικών εισφορών από το φορολογητέο εισόδημα, 3) Θεσμοθέτηση Αγροτικού Πετρελαίου, 4) Αξιοποίηση των πόρων του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης για τον εκσυγχρονισμό των αγροτικών εκμεταλλεύσεων, τη στήριξη των νέων αγροτών και την κατασκευή έργων για τη μείωση του κόστους παραγωγής. Ήμουν, είμαι και θα είμαι πάντα δίπλα σας. Όλη μου η πορεία και οι θητείες μου στο Κοινοβούλιο διακρίνονται από τον συνεχή μου αγώνα για τη στήριξη και ενίσχυση της  αγροτικής-κτηνοτροφικής παραγωγής. Είναι το μέλλον του τόπου μας, η καθοριστική δύναμη της εγχώριας Εθνικής οικονομίας».

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.