Στην Π.Ε. και στον Δήμο Σερρών ο Κ. Καρπουχτσής

200
Καρπουχτσής
- Διαφήμιση -

Τον Δήμο Σερρών και τις υπηρεσίες του επισκέφθηκε την Τετάρτη ο υποψήφιος βουλευτής Σερρών ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Κώστας Καρπουχτσής.

- Διαφήμιση -

Ο κ. Καρπουχτσής ως άνθρωπος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, καθώς διατέλεσε εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος σε θέματα Προγραμματισμού και Ανάπτυξης του Δήμου Σερρών και πρόεδρος της ΚΕΔΗΣ, συνομίλησε με τους υπαλλήλους για θέματα που έχουν να κάνουν με την ανάπτυξη του Δήμου Σερρών.

Ο υποψήφιος βουλευτής Σερρών του ΣΥΡΙΖΑ υπενθύμισε ότι από το 2014 που κατείχε θέσεις ευθύνης στο Δήμο Σερρών, η αρμόδια υπηρεσία του δήμου πέτυχε:
-Στρατηγική βιώσιμη αστική ανάπτυξη, προϋπολογισμού 5 εκ. ευρώ
-Διακρατικά προγράμματα INTERREG, προϋπολογισμού 2 εκ. ευρώ
-Αξιοποίηση προγραμμάτων ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ Ι & ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ, προϋπολογισμού 1εκ. ευρώ.

Στη συνέχεια ο κ. Καρπουχτσής επισκέφθηκε και την Π.Ε. Σερρών και κατά τη διάρκεια της συνάντησής του με τους υπαλλήλους της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, ο υποψήφιος Βουλευτής Σερρών του ΣΥΡΙΖΑ εξέφρασε την ανάγκη αξιοποίησης μελλοντικών προγραμμάτων για την εκτέλεση αναπτυξιακών έργων υποδομών, ενώ αναφέρθηκε και στη μεγάλη σημασία αναβάθμισης του οδικού δικτύου της Π.Ε. Σερρών.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.