Σέρρες – «Δημιουργούμε Μαζί – Ζούμε Μαζί»

108
Ζούμε Μαζί
- Διαφήμιση -

Την Παγκόσμια Ημέρα Προσφύγων, κάθε χρόνο στις 20 Ιουνίου, τιμούμε τη δύναμη, το κουράγιο και την επιμονή εκατομμυρίων συνανθρώπων μας που έχουν αναγκαστεί να εγκαταλείψουν την πατρίδα τους, αναζητώντας ασφάλεια.

Σε όλο τον κόσμο, κοινότητες, φορείς, συλλογικότητες και άνθρωποι όλων των ηλικιών κάνουν μεγάλα και μικρά βήματα δείχνοντας αλληλεγγύη με τους πρόσφυγες.

- Διαφήμιση -

Στις Σέρρες οι φορείς ΠΡΑΞΙΣ και Όμιλος Σερρών για UNESCO συμμετέχουν τα τελευταία 12 χρόνια στην Παγκόσμια Ημέρα Προσφύγων με την συνεργασία του Παγκόσμιου Οργανισμού προσφύγων.

Την Πέμπτη 20 Ιουνίου 2019, από τις 17:00 έως τις 20:00, πραγματοποιείται εκδήλωση στο κεντρικό πάρκο των Σερρών (πρώην οδός Δορυλαίου). ενώνοντας τις δυνάμεις μας, ώστε όλοι μαζί να δημιουργήσουμε, να συζητήσουμε, να μάθουμε, να αναζητήσουμε λύσεις και προτάσεις. Θα παίξουμε, θα φωτογραφίσουμε, θα τραγουδήσουμε, στέλνοντας ένα δυνατό μήνυμα αλληλεγγύης και αρμονικής συνύπαρξης με εργαστήρια ζωγραφικής για παιδιά, βιωματικά παιχνίδια για παιδιά και ενήλικες και αθλητικές δραστηριότητες

Με την εκδήλωση αυτή, συμμετέχουμε στους 17 Παγκόσμιους στόχους βιώσιμης ανάπτυξης 1,2,10,17, του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών, με στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των συμπολιτών μας σχετικά με το προσφυγικό ζήτημα και τα ανθρώπινα δικαιώματα.

https://www.unhcr.org/refugeeday/
http://www.withrefugees.gr/

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.