Στην γιορτή «Κατακλυσμού» στην Αγία Νάπα ο Δήμαρχος Σερρών

Αγία Νάπα
- Διαφήμιση -

Στον αδελφοποιημένο Δήμο Αγίας Νάπας Κύπρου για τη γιορτή «ΚΑΤΑΚΛΥΣΜΟΥ» βρέθηκε ο Δήμαρχος Σερρών Πέτρος Αγγελίδης
Στο πλαίσιο της αδελφοποίησης των Δήμων Σερρών και Αγίας Νάπας, όπως είναι γνωστό από το 2017 πραγματοποιούνται ανταλλαγές επισκέψεων κάθε χρόνο μεταξύ των Δημάρχων Αγίας Νάπας και Σερρών.

Τον Απρίλιο του 2019 ο Δήμαρχος Αγίας Νάπας επισκέφτηκε με αντιπροσωπεία του Δήμου του, την πόλη των Σερρών και τώρα ο Δήμαρχος Σερρών Πέτρος Αγγελίδης συνοδευόμενος από την Αντιδήμαρχο Καθημερινότητας κ. Αρβανίτη-Αγιαννίδου Σταυρούλα, επισκέφτηκαν το Δήμο Αγίας Νάπας για τον τετραήμερο εορτασμό του κατακλυσμού, ψαριού και του 7ου φεστιβάλ Νερού από 15 έως 18 Ιουνίου.

- Διαφήμιση -

Ο Δήμαρχος Σερρών Πέτρος Αγγελίδης στο σύντομο χαιρετισμό του ευχαρίστησε το Δήμαρχο Αγίας Νάπας Γιάννη Καρούσο για την πρόσκλησή του και διαβεβαίωσε ότι η αδελφοποίηση των δύο δήμων θα συνεχίσει να εργάζεται για την προσέγγιση των δύο κοινωνιών.

«Πριν από τρία χρόνια, το έτος 2017, πραγματοποιήσαμε με τον Δήμαρχο κύριο Καρούζο, την επίσημη αδελφοποίηση των Δήμων μας, των πόλεών μας. Στο πλαίσιο αυτής της αδελφοποίησης και της σημερινής μου παρουσίας στην πόλη σας, απευθύνω εγκάρδιο κάλεσμα σε όλους τους Κυπρίους και ιδιαίτερα στους δημότες της Αγίας Νάπας, να επισκεφθούν την πόλη και το νομό Σερρών. Αυτή την εποχή η ευνοημένη στεριανή σερραϊκή γη μας, είναι πλημμυρισμένη από τα χρώματα και τ’ αρώματα της φύσης. Ο καταπράσινος κάμπος, η πλούσια βλάστηση, τα δάση μας, οι λίμνες, τα ποτάμια, οι πηγές, οι καταρράκτες και ακροθαλασσιές μας, σμίγουν με την ιστορία και τα ιερά μνημεία μας και μαγεύουν τον κάθε επισκέπτη. Σας καλούν να έλθετε, να τα γνωρίσετε και να χαρείτε τη σερραϊκή μακεδονική φιλοξενία.»

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.