Επίσκεψη Κ. Καρπουχτσή στο Νοσοκομείο Σερρών

302
- Διαφήμιση -

Ο υποψήφιος Βουλευτής Σερρών του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Κώστας Καρπουχτσής, πραγματοποίησε το πρωί της Δευτέρας 18 Ιουνίου, επίσκεψη εργασίας στο Γενικό Νοσοκομείο Σερρών και ενημερώθηκε για τη λειτουργία του νοσηλευτικού ιδρύματος από τον Διοικητή του Νοσοκομείου Αθανάσιο Ματάκο και την Αναπληρώτρια διοικήτρια Λαμπρινή Καφτατζή.

Στην συνάντηση με τη διοίκηση του Νοσοκομείου ο κ. Καρπουχτσής ανέφερε ότι για τον ΣΥΡΙΖΑ η δημόσια υγεία θα συνεχίσει να αποτελεί βασική προτεραιότητα δηλώνοντας τα εξής: «Με Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ διασφαλίστηκε η ελεύθερη πρόσβαση όλων των ανασφάλιστων στην δημόσια υγεία. Στόχος του ΣΥΡΙΖΑ και για την επόμενη περίοδο παραμένει η περαιτέρω ενδυνάμωση του Δημόσιου Συστήματος Υγείας.

- Διαφήμιση -

Ο πολυετής προγραμματισμός προσλήψεων (10.000 γιατροί – νοσηλευτές – λοιπό προσωπικό για το 2019-2022) και η ανανέωση των υποδομών και του εξοπλισμού του ΕΣΥ. Επίσης οι δαπάνες για την υγεία στο τέλος της τετραετίας να ανέρχονται στο 6% του ΑΕΠ, δηλαδή στον ευρωπαϊκό μέσο όρο» κατέληξε ο υποψήφιος βουλευτής Σερρών.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.