Συγκέντρωση Συνταξιούχων ΟΑΕΕ στις Σέρρες – Βίντεο

Συγκέντρωση συνταξιούχοι ΟΑΕΕ
- Διαφήμιση -

Συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε σήμερα Παρασκευή 14 Ιουνίου, στο Εργατικό Κέντρο Σερρών από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Συνταξιούχων ΟΑΕΕ, με σκοπό την ενημέρωση των μελών της και την οργάνωση των κινητοποιήσεων για τις επόμενες ημέρες.

Στην συγκέντρωση συμμετείχαν συνταξιούχοι και άλλων ταμείων. Οι συνταξιούχοι δήλωσαν ότι οι κινητοποιήσεις θα ξεκινήσουν και θα γίνουν με όποια κυβέρνηση και αν υπάρχει μετά τις εκλογές.

- Διαφήμιση -

Στην κάμερα του serrespost.gr έκαναν δηλώσεις οι: Παντελής Τάτσης, Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συνταξιούχων ΟΑΕΕ και ο Ευστράτιος Μπόζος, Πρόεδρος Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Σερρών.

Τα κύρια αιτήματά τους είναι να ανέβει η ελάχιστη σύνταξη τουλάχιστον στα 600 ευρώ, να υπάρχει πλήρης ιατροφαρμακευτική κάλυψη προς όλους τους συνταξιούχους και να καθίσει η κυβέρνηση στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων για να εξεταστεί το θέμα των περικοπών που έχουν γίνει όλα αυτά τα χρόνια.

Όπως δήλωσαν οι κρατήσεις που τους γινόντουσαν τόσα χρόνια ήταν πάντα σύμφωνα με τους νόμους της εκάστοτε κυβέρνησης και θεωρούν αντισυνταγματικές όλες αυτές οι περικοπές που τους έχουν επιβληθεί.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.