Στην ΔΡΟΜΕΑΣ Α.Ε. ο υποψήφιος βουλευτής Ν.Δ. Τάσος Χατζηβασιλείου

412
Χατζηβασιλείου
- Διαφήμιση -

Την κορυφαία εταιρία επίπλων γραφείου «ΔΡΟΜΕΑΣ» επισκέφτηκε ο υποψήφιος βουλευτής Νομού Σερρών της Ν.Δ. Αναστάσιος Χατζηβασιλείου, στο πλαίσιο των συναντήσεων που πραγματοποιεί καθημερινά , με πολίτες , φορείς και επιχειρήσεις του νομού.

Ο κ. Χατζηβασιλείου είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί από τον Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου Αθανάσιο Παπαπαναγιώτου για την διαρκώς ανοδική πορεία της εταιρίας καθώς και για τους νέους στόχους και το στρατηγικό σχεδιασμό της. Παράλληλα, άκουσε τους προβληματισμούς που υπάρχουν σχετικά με το επιχειρείν στη χώρα μας.

- Διαφήμιση -

Ο υποψήφιος βουλευτής ξεναγήθηκε στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του ΔΡΟΜΕΑ, όπου συνάντησε και τους εργαζόμενους της εταιρίας και συνομίλησε μαζί τους.

«Είναι ιδιαίτερη η χαρά μου που βρίσκομαι σήμερα σε μια επιχείρηση που αποδεικνύει μέσα από τη 40χρονη και διαρκώς ανοδική πορεία της πως οι υψηλοί στόχοι, η μεθοδικότητα , ο προγραμματισμός και η αδιάκοπη δουλειά μπορούν να οδηγήσουν στην κορυφή. Μάλιστα, νιώθω διπλή ικανοποίηση που η εταιρία αυτή εδρεύει στις Σέρρες, αλλά παράλληλα δραστηριοποιείται σε όλη την Ευρώπη με ειδικό γραφείο στις Βρυξέλλες. Η «ΔΡΟΜΕΑΣ» αποτελεί φωτεινό παράδειγμα υγιούς επιχειρηματικότητας ακόμη και σε δυσμενείς συνθήκες για το επιχειρείν. Οι επιχειρήσεις πρέπει να στηριχθούν και να ενισχυθούν με συγκεκριμένο πρόγραμμα και μέτρα. Αυτό αποτελεί βασική μας προτεραιότητα» δήλωσε ο Αναστάσιος Χατζηβασιλείου.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.