ΑΣΕΠ: «Πάγωσαν» και επίσημα οι προκηρύξεις

71
ΑΣΕΠ
- Διαφήμιση -

«Πάγωσαν», οι διαδικασίες για τις προκηρύξεις αλλά και οι ανακοινώσεις προσωρινών ή οριστικών πινάκων του ΑΣΕΠ, που αφορούν μόνιμο προσωπικό, μετά την θυροκόλληση του Π.Δ. για τη διάλυση της Βουλής. Συγκεκριμένα, όπως αποκαλύπτει η aftodioikisi.gr το μήνυμα που βγαίνει στους υποψήφιους που επιχειρούν να καταθέσουν αίτηση για κάποια από τις προκηρύξεις που «τρέχουν» είναι το εξής:

- Διαφήμιση -

Να σημειωθεί ότι εξαίρεση μπορεί να υπάρξει μόνο με αίτημα του επισπεύδοντα φορέα στην αρμόδια Επιτροπή του Συμβουλίου της Επικρατείας, όπως έκανε χθες το υπουργείο Παιδείας για τους 4.500 μόνιμους διορισμούς Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού και το Ειδικού Επιστημονικού Προσωπικού στην Ειδική Αγωγή για το σχολικό έτος 2019 – 2020 και 10.500 εκπαιδευτικών της Γενικής Εκπαίδευσης για τα σχολικά έτη 2020 – 2021 και 2021 – 2022.

Πάντως, σύμφωνα με στελέχη του ΑΣΕΠ η Ανεξάρτητη Αρχή συνεχίζει κανονικά τις εσωτερικές της διαδικασίες, όπως ο έλεγχος των αιτήσεων που έχουν κατατεθεί για παλαιότερες προκηρύξεις, προκειμένου μετά την ορκωμοσία της νέας κυβέρνηση να προχωρήσει σε ανακοίνωση προσωρινών και οριστικών πινάκων.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.