Απάντηση Προέδρου ΕΛΓΑ σε Φ.Αραμπατζή

153
ΕΛΓΑ
- Διαφήμιση -

Ο Πρόεδρος του ΕΛΓΑ απαντά με δελτίο τύπου που εξέδωσε το μεσημέρι της Παρασκευής 14 Ιουνίου, στο δημοσίευμα της Βουλευτή Σερρών της ΝΔ Φωτεινής Αραμπατζή, η οποία καλεί τον κ.Κουρεμπέ να απολογηθεί για την κατάντια του ΕΛΓΑ.

Δελτίο τύπου ΕΛΓΑ:
Κατανοούμε την αγωνία των υποψήφιων βουλευτών-βουλευτριών για την εκλογή τους στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές. Αυτή όμως θα πρέπει να στηρίζεται στη προσωπική προσπάθεια του καθενός και στις πολιτικές προτάσεις του κόμματος που εκπροσωπούν και όχι διασπείροντας fake news για τους δημόσιους φορείς προκαλώντας φόβο στους αγρότες και προσβάλλοντας το προσωπικό του ΕΛ.Γ.Α..

- Διαφήμιση -

Ακόμα και αν η πολιτική του εκάστοτε κόμματος προωθεί την αποδιοργάνωση και εντέλει το ξεπούλημα δημοσίων δομών. Προφανώς η κ. Αραμπατζή δεν μπορεί να κατανοήσει ότι για πρώτη φορά το ελληνικό δημόσιο λειτουργεί σωστά ακόμα και στην προεκλογική περίοδο.

Απάντηση σε όσα λέει, είναι η εμπιστοσύνη του αγροτικού κόσμου στον ΕΛΓΑ και η άμεση ανταπόκριση του οργανισμού στις υποχρεώσεις του.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.