Κ. Καρπουχτσής: «Σας καλώ να με εμπιστευτείτε»

229
Καρπουχτσής
- Διαφήμιση -

Μετά την ανακοίνωση των προσώπων που θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στο Νομό Σερρών, ο Οικονομολόγος και Σύμβουλος Επιχειρήσεων, Κώστας Καρπουχτσής, αναφερόμενος στην υποψηφιότητά του εξέδωσε σχετική ανακοίνωση.

«Μία όμορφη και ομολογουμένως δύσκολη «μάχη» ξεκινά. Είναι μεγάλη η τιμή που μου κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ -Προοδευτική Συμμαχία, θέτοντάς με υποψήφιο βουλευτή στο νομό Σερρών. Η υποψηφιότητά μου με τον ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία σηματοδοτεί τη νέα εποχή. Τη νέα εποχή που θέλει να δώσει λόγο και ρόλο στους νέους, που αξιοποιεί τις δυνατότητές τους, που φέρνει τη «φρεσκάδα» όχι μόνο σε πρόσωπα, αλλά και σε ιδέες και αντιλήψεις. Τη νέα εποχή που φέρνει στο «προσκήνιο» την επιχειρηματικότητα, τις επαγγελματικές ευκαιρίες, την αξιοποίηση του επιστημονικού προσωπικού.»

- Διαφήμιση -

Τις επερχόμενες εθνικές εκλογές τις χαρακτηρίζει ως τις πιο σημαντικές των τελευταίων δεκαετιών. «Η εκλογική αναμέτρηση της 7ης Ιουλίου είναι ίσως η πιο σημαντική των τελευταίων δεκαετιών, και κανείς δεν περισσεύει. Για πρώτη φορά μετά από 10 χρόνια ο ελληνικός λαός, χάρη στις θυσίες του και την πολιτική που ασκήθηκε από την κυβέρνηση, καλείται να εγκρίνει ένα πρόγραμμα για τη νέα τετραετία που είναι απαλλαγμένο από την έγκριση της τρόικας, ένα πρόγραμμα που σηματοδοτεί το μέλλον μας.»

Ο κύριος Καρπουχτσής ζητά την εμπιστοσύνη του κόσμου, για να συνεχίσει να αγωνίζεται και να διεκδικεί από την θέση του Βουλευτή, με γνώμονα το δίκαιο, την αλληλεγγύη και τη βιώσιμη ανάπτυξη.

«Στις 7 Ιουλίου ζητώ να μου δώσετε τη δύναμη να συνεχίσω να αγωνίζομαι και να διεκδικώ με γνώμονα το δίκιο, την αλληλεγγύη, τη δημοκρατία και τη βιώσιμη ανάπτυξη.
Στις 7 Ιουλίου ψηφίζουμε για να μη γυρίσει η Ελλάδα πίσω.
Ψηφίζουμε για να τα αλλάξουμε όλα.
Τώρα αποφασίζουμε για τις ζωές μας, και σας καλώ να με εμπιστευτείτε να το κάνουμε μαζί!»

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.