Τεχνολογία απεικόνισης επιτρέπει σε γεωργούς να βλέπουν το μέλλον του αγρού τους

183
Τεχνολογία
- Διαφήμιση -

Η εταιρεία Kiwi, έχει αναπτύξει μια τεχνολογία απεικόνισης που επιτρέπει στους αγρότες να δουν ποιά θα είναι η εξέλιξη στα χωράφια τους μελλοντικά, ανάλογα με τις αποφάσεις που θα πάρουν.

Η Animation Research στο Dunedin, έχει ενώσει τις δυνάμεις της με το ερευνητικό ίδρυμα AgResearch, για να μετατρέψει δεδομένα σε απεικόνιση της ενδεχόμενης αλλαγής της χρήσης γης, βοηθώντας στη λήψη αποφάσεων. Οι επιστήμονες της AgResearch Seth Laurenson και Remy Lasseur θα παρουσιάσουν την τεχνολογία για πρώτη φορά στο National Fieldays, Mystery Creek, στο Hamilton.

- Διαφήμιση -

Η «υπέρ-φάρμα» τους θα βοηθήσει τους γεωργούς να απεικονίσουν τον αγρό τους υπό διαφορετικές χρήσεις γης, από την καλλιέργεια κάνναβης έως τον τουρισμό. Δίνει, επίσης, τη δυνατότητα στους χρήστες να δουν πώς θα μοιάζουν οι εκμεταλλεύσεις τους, ως αποτέλεσμα οποιονδήποτε αλλαγών, καθώς και να κατανοήσουν πώς οι αλλαγές αυτές θα επηρεάσουν την ποιότητα των υδάτων, τα οικονομικά…

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.