Οι συνέργειες Θεσσαλονίκης – Σερρών στη συνάντηση Ζέρβα – Χρυσάφη

Θεσσαλονίκης
- Διαφήμιση -

Τον νεοκλεγέντα δήμαρχο Σερρών, Αλέξανδρο Χρυσάφη, υποδέχθηκε σήμερα στο γραφείο του ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας.

Μπορεί οι δύο άνδρες να αναλαμβάνουν τυπικά καθήκοντα από 1η Σεπτεμβρίου, ωστόσο συνεχίζουν τις επαφές τους με φορείς και εκπροσώπους της αυτοδιοίκησης με τους οποίους θα βρίσκονται σε στενή επαφή την επόμενη τετραετία.

- Διαφήμιση -

Οι κύριοι Χρυσάφης και Ζέρβας συζήτησαν, μεταξύ άλλων, για τις δυνατότητες ανάπτυξης συνεργασιών μεταξύ των δήμων Θεσσαλονίκης – Σερρών, αλλά και για τις αλλαγές στο αυτοδιοικητικό σκηνικό μετά την εφαρμογή του νομοσχεδίου του «Κλεισθένη», την αξιοποίηση και απορρόφηση κονδυλίων από προγράμματα του ΕΣΠΑ και τις κοινές δράσεις και συνέργειες των δήμων της Κεντρικής Μακεδονίας.

Τέλος, από τη συζήτηση δεν μπορούσε να λείψει ο ΠΑΟΚ, καθώς αμφότεροι οι νεοκλεγέντες δήμαρχοι είναι υποστηρικτές του Δικεφάλου.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.