Λιμενικό: Η προκήρυξη για προσλήψεις μονίμων χωρίς Πανελλήνιες

προκήρυξη
- Διαφήμιση -

Ο διαγωνισμός για την εισαγωγή δοκίμων στη Σχολή Δοκίμων Σημαιοφόρων Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής (Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ.) προκηρύσσεται με απόφαση του Αρχηγού Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ. και η διαδικασία επιλογής των υποψηφίων (ανδρών και γυναικών) με εφαρμογή του συστήματος μοριοδότησης καθορίζεται σύμφωνα με τις διατάξεις της παρακάτω απόφασης.

Οι θέσεις, καλύπτονται ως εξής: Ποσοστό πενήντα έξι τοις εκατό (56%) κάτοχοι πτυχίου Ανώτατων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων (Α.Ε.Ι.) του Πανεπιστημιακού τομέα της ημεδαπής ή ισότιμου και αντίστοιχου της αλλοδαπής. Ποσοστό δώδεκα τοις εκατό (12%) κάτοχοι πτυχίου Ανώτατων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων (Α.Ε.Ι.) του Τεχνολογικού τομέα της ημεδαπής ή ισότιμου και αντίστοιχου της αλλοδαπής.

- Διαφήμιση -

Ποσοστό δώδεκα τοις εκατό (12%) κάτοχοι πτυχίου Ακαδημιών Εμπορικού Ναυτικού (Α.Ε.Ν.)/ Πλοιάρχων με θαλάσσια υπηρεσία τουλάχιστον έξι (6) μηνών μετά την απόκτηση διπλώματος Γ’ τάξης του Εμπορικού Ναυτικού.

Ποσοστό είκοσι τοις εκατό (20%) κάτοχοι πτυχίου Ακαδημιών Εμπορικού Ναυτικού (Α.Ε.Ν.)/ Μηχανικών με θαλάσσια υπηρεσία τουλάχιστον έξι (6) μηνών μετά την απόκτηση διπλώματος Γ’ τάξης του Εμπορικού Ναυτικού.

Όσοι έχουν τα απαιτούμενα προσόντα και επιθυμούν να καταταγούν ως Δόκιμοι Σημαιοφόροι Λ.Σ. -ΕΛ.ΑΚΤ., πρέπει να υποβάλουν -όπως θα καθορίζεται λεπτομερώς στην προκήρυξη και μέσα στις προθεσμίες που θα ορίζονται σ’ αυτή- συγκεκριμένα δικαιολογητικά.

Δείτε ΕΔΩ την προκήρυξη

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.