Συμμαχία Σερραίων: “Το ταξίδι μας ξεκινάει τώρα!”

294
Αλέξανδρος Χρυσάφης
- Διαφήμιση -

Η Ιθάκη μας δεν ήταν η εκλογική νίκη αλλά οι λύσεις και οι απαντήσεις   στα   ζητήματα   και   τα   θέματα   των συνδημοτών μας. Πόσο ευτυχισμένος μπορεί να νιώθει ένας άνθρωπος όταν εισπράττει τόση αγάπη και εκτίμηση από τους συμπολίτεςτου. Πόσο ευτυχισμένοι είμαστε όλοι στην οικογένεια της «Συμμαχίας Σερραίων» για τη μεγάλη αποδοχή των θέσεων και προτάσεων μας.

Είναι μεγάλη ευτυχία αλλά και ευθύνη! Ευθύνη απέναντι σε όλους εσάς, που   αγκαλιάσατε την πρόταση μας, που   γυρίσατε σελίδα στο Δήμο μας, που εμπιστευτήκατε τη νέα γενιά της αυτοδιοίκησης. Μια νέα γενιά που ήρθε να αθροίσει δυνάμεις και όχι να διχάσει. Μια νέα γενιά που θέλει να συμμαχήσει, να συνεργήσει, να συνεργαστεί και να   δημιουργήσει με όλες τις αυτοδιοικητικές παρατάξεις στο δημοτικό συμβούλιο. Μια νέα γενιά η οποία καλείται να αποδείξει ότι υπάρχει και ένα άλλο διαφορετικό μοντέλο   αυτοδιοίκησης, που στοχεύει στο αποτέλεσμα, το όραμα και την προοπτική.
Μια νέα γενιά που θα συνδυάσει την ορμή, τη φρεσκάδα και τον ενθουσιασμό  με   την εμπειρία και τη γνώση στελεχών   που προσέφεραν και αγωνίστηκαν   τα προηγούμενα χρόνια στην αυτοδιοίκηση.

- Διαφήμιση -

Ήρθαμε να χτίσουμε πάνω σε όλα αυτά που έχουν γίνει, ήρθαμε  να  διορθώσουμε νοοτροπίες και φιλοσοφίες που μας κρατούσαν στάσιμους, ήρθαμε να συμμαχήσουμε με όλες τις κοινωνικές, αναπτυξιακές και πολιτικές δυνάμεις του τόπου μας για να κάνουμε τον Δήμο μας πρότυπο και πρωτοπόρο. Να αποτελούμε εμείς το παράδειγμα για τους άλλους και όχι οι άλλοι για εμάς! Γιατί οι Σερραίοι δεν αξίζουν τίποτα λιγότερο!

Μέσα από την καρδιά μου ευχαριστώ όλους τους «συμμάχους»,  που από   διάφορες   θέσεις:   υποψηφίων, εθελοντών, φίλων, δούλεψαν,   προσπάθησαν και αγωνίστηκαν για το κοινό μας όραμα.

Ευχαριστώ όλους τους πολίτες του Δήμου και αυτούς που μας ψήφισαν   και   αυτούς που μας άκουσαν για   τη συμμετοχή τους σε αυτή τη γιορτή της αυτοδιοίκησης.

Με τη βοήθεια του Θεού θα φανούμε   αντάξιοι των προσδοκιών σας! Δεν θα σας διαψεύσουμε, δεν θα σας προδώσουμε!

Πάμε να συμμαχήσουμε λοιπόν όλοι μαζί με το αύριο! Ξεκινάμε!!!

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.