Εκδρομή Σέρρες – Βόρεια Ήπειρος

Εκδρομή στη Βόρεια Ήπειρο
- Διαφήμιση -

Μία μοναδική ευκαιρία για εκδρομή στη Βόρεια Ήπειρο, με αφετηρία τις Σέρρες και προορισμό τα Τίρανα, το Δυράχιο, την Αυλώνα, τη Χειμάρα, τους Άγιους Σαράντα και το Αργυρόκαστρο από 15 μέχρι 17 Ιουνίου.

Επιλέξτε να ταξιδέψετε με ένα ενημερωμένο ταξιδιωτικό γραφείο, καθώς έτσι δεν θα ασχοληθείτε με την οργάνωση της εκδρομής σας και θα έχετε την πολυτέλεια να απολαύσετε τις διακοπές σας!

- Διαφήμιση -

Η εκδρομή και το πρόγραμμα που σας προτείνουμε είναι μέσω του
Ταξιδιωτικού Γραφείου Θωμόγλου Ευαγγελία στις Σέρρες.

Τίρανα1η μέρα Σάββατο. Αναχώρηση στις 05.00 και μέσω Εγνατίας οδού με ενδιάμεσες στάσεις φθάνουμε στο τελωνείο της Κακαβιάς. Διέλευση συνόρων , επίσκεψη στο χωριό της Β .Ηπείρου Βουλιαράτι όπου είναι το κοιμητήριο και το μνημείο των πεσόντων Ελλήνων στρατιωτών Κατόπιν μέσα από την όμορφη κοιλάδα του Αώου θα φτάσουμε στην πόλη της Κλεισούρας και θα κατευθυνθούμε στο Χάνι Μπαλαμπάν όπου το 1941 ήταν πρόχειρο νοσοκομείο του Ελληνικού στρατού. Από εκεί με μικρά λεωφορεία θα ανεβούμε στο ύψωμα 731. Επιστροφή και αφού κάνουμε στάση στο μοναστήρι του Αγίου Νικολάου στα στενά της Κλεισούρας, όπου τον χειμώνα 1940-1941 έγιναν οι μεγαλύτερες μάχες του πολέμου , συνεχίζουμε για Τίρανα. Άφιξη, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο , δείπνο , διανυκτέρευση.

Χείμαρρα2η μέρα Κυριακή. Πρωινό και περιήγηση στα Τίρανα όπου θα επισκεφθούμε το νέο μεγαλοπρεπή Καθεδρικό Ναό της Αναστάσεως του Κυρίου και το συγκρότημα της Αρχιεπισκοπής στο κέντρο , θα ακολουθήσει πανοραμική περιήγηση της πόλης, όπου θα εντυπωσιαστούμε από τα αναπαλαιωμένα κτίρια που δεσπόζουν στην κεντρική πλατεία , την Όπερα , το Κοινοβούλιο , το Προεδρικό Μέγαρο , το Εθνικό Ποδοσφαιρικό Στάδιο και το Μουσείο. Συνεχίζουμε για Δυρράχιο , παραθαλάσσια πόλη με το μεγαλύτερο λιμάνι , περιήγηση στο κέντρο , όπου και ευρήματα της Αρχαιολογικής , Ρωμαικής και Βυζαντινής ιστορίας της πόλης. Συνεχίζουμε για Αυλώνα , στάση για φαγητό και το απόγευμα φθάνουμε στη Χειμάρα , περιήγηση στο Καστρί με το αρχαίο κάστρο και τις εκκλησίες. Το βράδυ φθάνουμε στους Αγίους Σαράντα. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο , δείπνο , διανυκτέρευση.

Άγιοι Σαράντα3η μέρα Δευτέρα. Πρωϊνό και θα επισκεφθούμε το αρχαιολογικό πάρκο του Βουθρωτού, όπου η ιστορία συνδυάζεται με ένα καταπληκτικό φυσικό περιβάλλον. Ο Βουθρωτός , αρχαία αποικία των Ελλήνων συνδυάζει όλες τις φάσεις της ιστορίας που τεκμηριώνονται από τα ανάλογα ευρήματα. Επιστροφή στους Αγίους Σαράντα , χρόνος ελεύθερος στην πόλη. Και συνεχίζουμε για να επιστεφθούμε το Αργυρόκαστρο και να πάρουμε το δρόμο της επιστροφής . Άφιξη το βράδυ στις Σέρρες

Τιμή 165 € το άτομο

Περιλαμβάνει: – Μεταφορά με τουριστικό λεωφορείο

-Δύο διανυκτερεύσεις στο DELUX Hotel 4* στα Τίρανα και

BAHAMAS hotel 4* στους Αγ.Σαράντα

-Πρωινό και δείπνο

– Τοπικό ελληνόφωνο ξεναγό

– Συνοδό – αρχηγό του γραφείου

Δεν περιλαμβάνει: επιπλέον γεύματα , είσοδοι σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους και ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό

Με την εγγραφή 50 € προκαταβολή

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΕ ΛΑΤΙΝΙΚΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ ή ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ

Για περισσότερες πληροφορίες:
Ταξιδιωτικό Γραφείο Θωμόγλου Ευαγγελία– ΓΡ. ΛΑΜΠΡΑΚΗ 1 & ΒΑΣ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ, ΣΕΡΡΕΣ ΤΗΛ: 23210 25397 – 25341, ΤΗΛ & FAX: 23210 20475
EMAIL : thtravel@otenet.gr

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.