Π. Τόσιος: Συγχαρητήρια στους υποψήφιους

Τόσιος Πασχάλης Αλλαγής Πανεπιστημίου ΠΑΣΟΚ Σέρρες Εκλογές Εκδότης Εφημερίδα Χωρίς
- Διαφήμιση -

Τα συγχαρητήρια και τις ευχές του προς όλους όσοι συμμετείχαν στις αυτοδιοικητικές εκλογές στους δήμους και την περιφέρεια, για συνέχιση του έργου τους, εκφράζει με ανοικτή επιστολή του, ο υποψήφιος Βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής Πασχάλης Τόσιος:

“Σε μια εποχή που η κοινωνική εγρήγορση είναι ζητούμενο, η δραστηριοποίηση των πολιτών ανεξαρτήτως αποτελέσματος είναι μία ενθαρρυντική πράξη για την κοινωνία και την πολιτική ζωή αυτού του τόπου . Μέχρι σήμερα αντιμετωπίζουμε την ανάμειξη στα κοινά με καχυποψία ίσως και με συνειδητή απόσταση.

- Διαφήμιση -

Μετά από αυτήν την τεράστια ανταπόκριση των πολιτών διαμορφώνεται μια αισιόδοξη προοπτική ενεργοποίησης του Πολίτη στα κοινωνικά δρώμενα.

Και μόνον που τολμά να εκτεθεί στην κρίση των συμπολιτών του , χρειάζεται τόλμη και αποφασιστικότητα.

Μόνο που μπαίνει στη διαδικασία να ζητήσει την διά της ψήφου επιβράβευση ή να αντιμετωπίσει την απαξίωση , τον φθόνο , την λοιδορία .

Την απογοήτευση και ματαιότητα του «ηττημένου» και την αμήχανη δικαίωση του «κερδισμένου» την επομένη των εκλογών , την αντιλαμβανόμαστε μόνον όσοι περάσαμε από ανάλογες διαδικασίες .

Το σίγουρο όμως είναι ότι όλοι οι συμμετέχοντες απέδειξαν ότι είναι τολμηροί και δυνατοί.

Γιαυτό και τους τιμάμε”

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.