Διάβαση Πεζών: “Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη”

251
Κεντρικό Διάβαση Πεζών παραφροσύνη Ψήφος Προεκλογική Διάβαση
- Διαφήμιση -

“Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη”, τιτλοφορείται το Δελτίο Τύπου που εξέδωσε η Διάβαση Πεζών, φωτογραφίζοντας επικεφαλής υποψήφιου συνδυασμού στο Δήμο Σερρών και σχολιάζοντας τόσο την προεκλογική, όσο και την μετεκλογική στάση που τήρησε.

Δελτίο Τύπου Διάβασης Πεζών:
Το να συμμετέχεις σε μία παράταξη, πρεσβεύοντας την ανάδειξη μίας διαφορετικής φωνής στα πολιτικά δρώμενα και μίας άλλης αντίληψης για τα κοινά, που θα αμφισβητεί κυρίαρχες λογικές, είναι απολύτως θεμιτό.

- Διαφήμιση -

Το να πιστεύεις όμως πως η συμμετοχή σου θα καθορίσει το εκλογικό αποτέλεσμα, ανοίγοντας νέους ορίζοντες και προοπτικές σε ένα εκ των πραγμάτων αποστεγνωμένο και βαλτώδες πολιτικό περιβάλλον, μόνον ως σύμπτωμα ανεδαφικής αισιοδοξίας και «αυταπάτης ελέγχου» (προσδοκία πιθανής προσωπικής επιτυχίας πολύ υψηλότερης από αυτήν που δικαιολογεί η αντικειμενική πραγματικότητα) μπορεί να εκληφθεί.

Το να υποστηρίζεσαι όμως (με τον πλέον εξόφθαλμο τρόπο) από ένα κόμμα, να το αποδέχεσαι σιωπηρώς ως αδήριτη αναγκαιότητα και μετεκλογικά να ζητάς ευθύνες για συμμετοχή κομματικών γραφείων και επιβολή άνωθεν εντολών, αυτό σίγουρα είναι ένα σύμπτωμα που χρήζει «εξειδικευμένης» συνδρομής.

Σε κάθε περίπτωση στην πόλη που ζούμε, μια χαρά γνωριζόμαστε μεταξύ μας και γι’ αυτό καλό είναι κάπου κάπου να επιλέγουμε τη σιωπή, πολύ δε περισσότερο όταν οι υβριστικές και ανάρμοστες συμπεριφορές στρέφονται εναντίον ημών των ιδίων, δηλώνοντας έλλειψη ήθους και μέτρου.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.