ΟΑΕΔ: Προκηρύχθηκαν ειδικότητες για τις ΕΠΑ.Σ Μαθητείας

454
ΟΑΕΔ
- Διαφήμιση -

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΟΑΕΔ, γνωστοποιείται η έναρξη της διαδικασίας υποβολής αιτήσεων για την πρόσληψη εκπαιδευτικού προσωπικού (αναπληρωτών-ωρομισθίων) στις ΕΠΑ.Σ Μαθητείας, σχολικού έτους 2019-2020.

Οι υποβολές αιτήσεων, ξεκίνησαν σήμερα, Πέμπτη, 30/05, και θα συνεχιστούν μέχρι και την Τετάρτη, 05/06/2019, με βάση την ανακοίνωση που δημοσίευσε ο Οργανισμός στην επίσημη διαδικτυακή σελίδα του.

- Διαφήμιση -

Στην ανακοίνωση του ΟΑΕΔ, αναγράφονται χαρακτηριστικά τα εξής:

Ο Οργανισμός Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού, προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες σε εκπαιδευτικό προσωπικό, των εκπαιδευτικών προγραμμάτων των ΕΠΑ.Σ. Μαθητείας, με σύμβαση εξαρτημένης εργασίας ορισμένου χρόνου, καλεί όσους ενδιαφέρονται και πληρούν τις απαραίτητες προϋποθέσεις, να υποβάλουν ή να αποστείλουν από Πέμπτη 30/05/2019 έως Τετάρτη 5/06/2019, από 8.00 π.μ. έως 14.00 μ.μ., αίτηση με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, για τις ΕΠΑ.Σ Μαθητείας του Οργανισμού επιθυμούν.

Η παρούσα αφορά στις ΕΠΑ.Σ Μαθητείας του Οργανισμού και οι υποψήφιοι έχουν δικαίωμα να υποβάλλουν ανά κλάδο και ειδικότητα, μία και μόνο αίτηση.

Στην αίτησή τους έχουν δικαίωμα να δηλώσουν είτε τις ΕΠΑ.Σ Μαθητείας της Περιφέρειας Αττικής και μία μόνο ΕΠΑ.Σ Μαθητείας από τις Περιφερειακές Ενότητες Ευβοίας, Χίου, Λέσβου, Ρόδου, είτε τις ΕΠΑ.Σ Μαθητείας έως και δύο (2) Περιφερειακών Ενοτήτων της ίδιας Περ/κής Δ/νσης του Ο.Α.Ε.Δ. Σε κάθε Περιφερειακή Δ/νση του Οργανισμού συγκροτούνται με Απόφαση της Διοικήτριας του Ο.Α.Ε.Δ., Πρωτοβάθμιες Επιτροπές Αξιολόγησης με έδρα συγκεκριμένες Εκπαιδευτικές Μονάδες.

Οι υποψήφιοι εκπαιδευτικοί (αναπληρωτές-ωρομίσθιοι) υποβάλλουν ή αποστέλλουν αίτηση σε μία και μόνο Πρωτοβάθμια Επιτροπή Αξιολόγησης της Περ/κής Δ/νσης και έχουν δικαίωμα να δηλώσουν με σειρά προτίμησης τις ΕΠΑ. Σ. που επιθυμούν.

Οι πίνακες θα ισχύουν για το Σχολικό Έτος 2019-2020 και θα αφορούν κάθε μία από τις αναφερόμενες ΕΠΑ.Σ. Μαθητείας της Περιφέρειας Αττικής ή τις ΕΠΑ.Σ Μαθητείας των Περιφερειακών Ενοτήτων της υπόλοιπης Ελλάδας.

Πληροφορίες για τις ζητούμενες ειδικότητες, την υποβολή αιτήσεων και τα απαραίτητα δικαιολογητικά δίνονται στις ΕΠΑ.Σ. Μαθητείας του ΟΑΕΔ, καθώς και στην ιστοσελίδα του Οργανισμού www.oaed.gr.

Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση
Ανακοίνωση
Δείτε την προκήρυξη του ΟΑΕΔ
Προκήρυξη

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.