Ενθουσιασμένοι από την Ελλάδα οι Αμερικανοί τουριστικοί πράκτορες

Ελλάδα
- Διαφήμιση -

Με διθυραμβικά σχόλια για τη Ρόδο, την Αθήνα και τη Σαντορίνη, εκ μέρους της αποστολής Αμερικανών τουριστικών πρακτόρων, ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα επιχειρηματικών συναντήσεων και ταξιδιών εξοικείωσης, που περιελάμβανε το «Asta International Showcase».

Το πρόγραμμα οργάνωσε η American Society of Travel Agents, ASTA, σε συνεργασία με την Ομοσπονδία Ελληνικών Συνδέσμων Γραφείων Ταξιδίων & Τουρισμού, FedHATTA, την Περιφέρεια Ν. Αιγαίου, το υπουργείο Τουρισμού και υπό την αιγίδα του ΕΟΤ στις 12-16 Μαΐου στη Ρόδο, για δεύτερη συνεχή χρονιά σε ελληνικό προορισμό, μετά το συνέδριο ASTA ADE στην Αθήνα (Απρίλιος 2018).

- Διαφήμιση -

Κατά την τελευταία ημέρα του προγράμματος του Asta International Showcase, Τετάρτη, 15 Μαΐου, πραγματοποιήθηκαν στη Ρόδο επαγγελματικές συναντήσεις μεταξύ Αμερικανών τουριστικών πρακτόρων, ελληνικών τουριστικών γραφείων και ελληνικών ξενοδοχείων, στις οποίες διερευνήθηκαν δυνατότητες συνεργασίας.

«Η ανταλλαγή απόψεων συνεργασίας ήταν καθολική και αυτού του είδους οι πρωτοβουλίες είναι εκείνες που χρειάζεται το νησί για να πετύχει περαιτέρω τουριστική ανάπτυξη και να προσεγγίσει τις μεγάλες αγορές», τόνισε ο πρόεδρος της FedHATTA, Λύσανδρος Τσιλίδης, σχολιάζοντας την απόδοση των επιχειρηματικών συναντήσεων.

Οι Αμερικανοί τουριστικοί πράκτορες, στο πλαίσιο της συμμετοχής τους στο «Asta International Showcase», είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν επίσης τη Σαντορίνη και την Αθήνα και να κάνουν κρουαζιέρα στα νησιά του Αιγαίου, γνωρίζοντας από κοντά τις ομορφιές της Ελλάδας.

Επίσης, στο πλαίσιο της διοργάνωσης του Asta Destination EXPO 2019 που έχει προγραμματιστεί για το Νοέμβριο στο Ισραήλ, αμερικανικά τουριστικά γραφεία θα ταξιδέψουν πριν και μετά από αυτό στην Ελλάδα και την Κύπρο, χάρη στις συστηματικές ενέργειες της FedHATTA για την προώθηση της τουριστικής ανάπτυξης στην Ανατολική Μεσόγειο μέσα από τον φορέα EMTΤAAS.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.