Το νέο βίντεο του Απ.Τζιτζικώστα, για τα έργα και την κοινωνική πολιτική

317
ψηφοδέλτιο Τζιτζικώστα Τζιτζικώστας περιφερειακής παράταξης Τζιτζικώστας βίντεο Βραχιά
- Διαφήμιση -

Νέο βίντεο, με τα σημαντικά έργα και τις παρεμβάσεις για τους ευάλωτους πολίτες της Κεντρικής Μακεδονίας, που υλοποίησε η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας τα τελευταία χρόνια, ανάρτησε στα social media ο επικεφαλής της περιφερειακής παράταξης «Αλληλεγγύη», Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας.

Στο βίντεο εμφανίζονται οι πιο βασικές παρεμβάσεις της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας για την αντιμετώπιση της φτώχειας, για την παροχή σύγχρονων υπηρεσιών κοινωνικής φροντίδας και προστασίας προς τις πιο αδύναμες πληθυσμιακές ομάδες, για την παροχή βοήθειας προς την οικογένεια, με δεκάδες χιλιάδες ωφελούμενους.

- Διαφήμιση -

Στο βίντεο επισημαίνονται έργα και δράσεις ουσιαστικής υποστήριξης 60.000 άπορων πολιτών της Κεντρικής Μακεδονίας, διασφάλισης 15.000 θέσεων σε παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς, υποδομών για τους άστεγους, για τα εκατοντάδες θύματα κακοποίησης, γυναίκες και παιδιά, και για τους ηλικιωμένους, που συνθέτουν το ανθρώπινο πρόσωπο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. Το βίντεο μεταφράζεται και στη νοηματική.

«Όλα αυτά τα χρόνια στεκόμαστε με αλληλεγγύη και ανθρωπιά δίπλα στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη», είναι το σύνθημα της «Αλληλεγγύης», που προβάλλεται στο βίντεο.

Το μήνυμα του Απόστολου Τζιτζικώστα μέσα από το νέο βίντεο:

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.