Ενημέρωση για τους ογκολογικούς ασθενείς από το ΔΙΕΚ Σερρών – Βίντεο

110
ΔΙΕΚ Σερρών ενημερωτική εκδήλωση
- Διαφήμιση -

Την Τετάρτη 22 Μαΐου το ΔΙΕΚ Σερρών διοργάνωσε την ενημερωτική ημερίδα με τίτλο «Γνωρίζω – Φροντίζω – Συνεχίζω» για την υποστήριξη του ογκολογικού ασθενή στο αμφιθέατρο του κεντρικού κτηρίου του ΔΙΕΚ με τη συμμετοχή των καταρτιζόμενων.

Ο Διευθυντής Βασίλης Μιχαηλίδης έκανε έναν σύντομο χαιρετισμό και τόνισε ότι οι δράσεις του ΔΙΕΚ Σερρών δεν σταματάνε και συνεχάρη τους σπουδαστές των τμημάτων Νοσηλευτικής, Αισθητικής και Κομμωτικής που διοργάνωσαν αυτή την ημερίδα υπό την επίβλεψη της εκπαιδεύτριας Αλεξίας Ακριτοπούλου.

- Διαφήμιση -

Η ψυχολόγος και εθελόντρια του Συλλόγου Καρκινοπαθών Ν. Σερρών τόνισε το πόσο σημαντικό είναι να γνωρίζουμε τόσο την ψυχολογία του ογκολογικού ασθενή, όσο και τα πράγματα που θα τον κάνουν να νιώθει καλύτερα και να έχει καλύτερη διάθεση. Από το μακιγιάζ, την περιποίηση του δέρματος μέχρι και το πως να περιποιείται τα μαλλιά του είτε αυτά είναι φυσικά, είτε τεχνητά.

Στην ημερίδα οι καταρτιζόμενοι, μεταξύ άλλων, παρουσίασαν προτάσεις τόσο για το μακιγιάζ, όσο και για τα χτενίσματα.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.