4η Γιορτή Νερού στον Αη-Γιάννη Σερρών

345
Νερού
- Διαφήμιση -

Το τετραήμερο 28-31 Μαΐου, θα πραγματοποιηθεί για 4η συνεχή χρονιά, στον Άγιο Ιωάννη Σερρών, η “Γιορτή Νερού”.

Μια Γιορτή η οποία πλέον έχει γίνει θεσμός και πραγματοποιείται από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Μικρασιατών και Κατοίκων Αγίου Ιωάννη Σερρών “Αλησμόνητες Πατρίδες”, σε συνεργασία με την ΔΕΥΑ ΣΕΡΡΩΝ.

- Διαφήμιση -

Φέτος, για τρία συνεχόμενα πρωινά (28,29 και 30 Μαΐου) πάνω από 650 μαθητές Νηπιαγωγείων και Δημοτικών Σχολείων, μαζί με τους δασκάλους τους, θα επισκεφτούν τον καταπράσινο Άγιο Ιωάννη, όπου θα έχουν την δυνατότητα να ενημερωθούν για την χρησιμότητα του νερού, για την προστασία του περιβάλλοντος, να παίξουν στην ειδικά διαμορφωμένη πίστα δίπλα στην λίμνη και να αποτυπώσουν μέσω της Ζωγραφικής τις εμπειρίες τους…

Την Παρασκευή 31 Μαΐου, στις 21:00, τα Τμήματα Μοντέρνου Χορού του Συλλόγου, θα παρουσιάσουν στην πλατεία της λίμνης του Αγίου Ιωάννη, χορογραφίες που έχουν διδαχτεί κατά την διάρκεια της χρονιάς από την χοροδιδάσκαλο τους Συμεωνίδου Μαρία και στην συνέχεια θα ακολουθήσει συναυλία από το μουσικό σχήμα ” ΜΕΛ’ ΟΔΟΙ”, που απαρτίζεται από μαθητές του Μουσικού Λυκείου Σερρών.

Όσοι μαθητές πάρουν μέρος στην “4η Γιορτή Νερού” θα παραλάβουν αναμνηστικό δίπλωμα συμμετοχής, ενώ για την παρουσίαση Μοντέρνου χορού και την Συναυλία θα υπάρχει ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟΣ για όλους.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.