Οι σπουδαστές δημοσιογραφίας στο serrespost.gr – Βίντεο

serrespost
- Διαφήμιση -

Οι σπουδαστές του Τμήματος Δημοσιογραφίας του ΔΙΕΚ Σερρών, στο πλαίσιο του μαθήματος “Πηγές Ρεπορτάζ”, επισκέφθηκαν τα γραφεία του ενημερωτικού site serrespost.gr, προκειμένου να ενημερωθούν για τον τρόπο λειτουργίας μιας διαδικτυακής σελίδας.

Οι καταρτιζόμενοι είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά μια τυπική ημέρα στην αίθουσα σύνταξης, να συνομιλήσουν με την δημοσιογραφική ομάδα και την αρχισυντάκτρια Φανή Ασπογαλή, καθώς και τον ιδιοκτήτη του site κ.Κωνσταντίνο Βέρρο.

- Διαφήμιση -

Απόδειξη της εξαιρετικής δουλειάς που συντελείται στο ΔΙΕΚ Σερρών, αποτελεί η σύνταξη της παρούσας δημοσίευσης, η οποία έγινε από τους σπουδαστές, υπό την καθοδήγηση της Εκπαιδευτικού – Δημοσιογράφου Ελένης Αναγνώστου.

Οι καταρτιζόμενοι που συμμετείχαν στο project ήταν οι : Βλαχόπουλος Βαγγέλης, Γελαδάρης Ηρακλής, Καρατζά Ειρήνη, Κιτσικούδη Σταματία, Κριαρίδου Αγγελίκη, Κουστουλίδου Εύα, Μ.Σ. , Σοφία Πάππου, Ελένη Πρασσά, Στέλλα Σαρακατσιάνου, Δημήτρης Φωτκατζίκης.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.