Εκδρομή: Σέρρες – Λευκάδα – Πρέβεζα – Πάργα

εκδρομή Λευκάδα
- Διαφήμιση -

Μία μοναδική ευκαιρία για εκδρομή στη Λευκάδα, στην Πρέβεζα και στην Πάργα.

Επιλέξτε να ταξιδέψετε με ένα ενημερωμένο ταξιδιωτικό γραφείο, καθώς έτσι δεν θα ασχοληθείτε με την οργάνωση της εκδρομής σας και θα έχετε την πολυτέλεια να απολαύσετε τις διακοπές σας!

- Διαφήμιση -

Η εκδρομή και το πρόγραμμα που σας προτείνουμε είναι μέσω του
Ταξιδιωτικού Γραφείου Θωμόγλου Ευαγγελία στις Σέρρες.

1η μέρα: Αναχώρηση το πρωί και δια μέσου Εγνατίας οδού , με καθ΄οδόν στάσεις (καφέ στο Πλάζα) φθάνουμε στην Άρτα, όπου θα δούμε το περίφημο γεφύρι της Άρτας , γνωστό για τη σπάνια αρχιτεκτονική του και τον θρύλο του πρωτομάστορα. Συνεχίζουμε για Λευκάδα , άφιξη , τακτοποίηση στο ξενοδοχείο . Χρόνος ελεύθερος . Διανυκτέρευση.

2η μέρα. Πρωϊνό και αναχωρούμε για το Νυδρί . Προαιρετική κρουαζιέρα για Πόρτο Κατσίκι , Εγκρεμνοί , στην Κεφαλονιά στάση για καφέ και βόλτα στο μαγευτικό Φισκάρδο , συνεχίζουμε για Ιθάκη , στην πατρίδα του Οδυσσέα . Αξέχαστη η εμπειρία μας να βλέπουμε το πλοίο να μπαίνει μέσα στο σπήλαιο Παπανικολή – Μεγανήσι. Ακολουθεί περιήγηση στο μυθικό νησί του Ωνάση , τον Σκορπιό και το νησί του μεγάλου μας ποιητή Αριστοτέλη Ωνάση , Μαδούρη. Επιστρέφουμε το απόγευμα στο Νυδρί και στην συνέχεια στο ξενοδοχείο μας. Το βράδυ ελεύθεροι για βόλτες στην Λευκάδα. Διανυκτέρευση.

3η μέρα. Πρωινό και προσκύνημα στην Ιερά Μονή Παναγίας Φανερωμένης που βρίσκεται σε ύψωμα , πάνω από την πόλη και αναχωρούμε για να επισκεφθούμε τα Σύβοτα και την πανέμορφη Πάργα , όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για φαγητό και βόλτες. Το απόγευμα καφέ στην Πρέβεζα και επιστρέφουμε στη Λευκάδα . Χρόνος ελεύθερος . Διανυκτέρευση .

4η μέρα. Σήμερα μετά το πρωϊνό αναχωρούμε για την επιστροφή μας . Θα κάνουμε στάση στα όμορφα Γιάννενα , όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για φαγητό και βόλτα δίπλα στην λίμνη. Αναχωρούμε για την επιστροφή μας , άφιξη το βράδυ στην πόλη μας. Τέλος εκδρομής .

Τιμή κατ άτομο 115 € Επιβάρυνση Μονόκλινου + 30 €

Περιλαμβάνει: – μεταφορά με τουριστικό λεωφορείο

Τρεις διανυκτερεύσεις με πρωϊνό Hotel Nirikos Τις περιηγήσεις που αναφέρονται στο πρόγραμμα

Δεν περιλαμβάνει – ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα σαν προαιρετικό και εισόδους μουσείων και αρχαιολογικών χώρων , δημοτικό φόρο .

Για περισσότερες πληροφορίες:
Ταξιδιωτικό Γραφείο Θωμόγλου Ευαγγελία– ΓΡ. ΛΑΜΠΡΑΚΗ 1 & ΒΑΣ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ, ΣΕΡΡΕΣ ΤΗΛ: 23210 25397 – 25341, ΤΗΛ & FAX: 23210 20475
EMAIL : thtravel@otenet.gr

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.