Σέρρες: Παρουσίαση βιβλίου «Ρόλοι Δραπέτες» της Ειρ. Βουτσκόγλου

97
Παρουσίαση
- Διαφήμιση -

Οι Εκδόσεις Πηγή και η συγγραφέας Ειρήνη Βουτσκόγλου σάς προσκαλούν στην παρουσίαση του μυθιστορήματος με τίτλο «Ρόλοι Δραπέτες», που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 22 Μαΐου στις 19:30, στο Αμφιθέατρο Γεώργιος Καφταντζής της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Σερρών.

- Διαφήμιση -

Για το βιβλίο, εκτός από τη συγγραφέα θα μιλήσουν η Μαρκέλλα Μικέλη (Δημοσιογράφος Ράδιο Ε103) και ο Πολυνίκης Οικονόμου (Δικηγόρος).
Την πώληση βιβλίων αναλαμβάνει το βιβλιοπωλείο Σχολαρχείο.

Η συγγραφέας
Η Ειρήνη Βουτσκόγλου γεννήθηκε το 1968 στις Σέρρες. Αποφοίτησε από το λύκειο Πολυγύρου, ολοκλήρωσε τις σπουδές της στο Μαθηµατικό τµήµα του ΑΠΘ και έλαβε Μεταπτυχιακή Εξειδίκευση στα Πληροφοριακά Συστήµατα από το ΕΑΠ.
Εργάζεται ως αναπληρώτρια µαθηµατικός στη δευτεροβάθµια εκπαίδευση, έχει διδάξει Προγραµµατισµό Υπολογιστών στην τριτοβάθµια εκπαίδευση και έχει µακρά εµπειρία στην επιµόρφωση ενηλίκων. Από το 2001 έως το 2008 συνεργάστηκε µε το περιοδικό τεχνολογίας Ram και έκτοτε διατηρεί διαδικτυακούς χώρους, όπου δηµοσιεύει κείµενα και βίντεο µε θεµατικές που αφορούν το διαδίκτυο. Το 2016 εξέδωσε το πρώτο της βιβλίο, µε τίτλο ‘‘Τα διαδίκτυά µας’’. Οι ‘‘Ρόλοι Δραπέτες’’ είναι το πρώτο της µυθιστόρηµα.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.