Σέρρες εκδήλωση: Ο ρόλος της ΕΛ.ΑΣ. στη ζωή των Α.με.Α.

81
ο ρόλος της ΕΛΑΣ στη ζωή των ΑμεΑ
- Διαφήμιση -

Η Διεύθυνση Αστυνομίας Σερρών διοργάνωσε σήμερα Παρασκευή 17 Μαΐου, ημερίδα με θέμα «Ο ρόλος και η συμβολή της Ελληνικής Αστυνομίας στην καθημερινή ζωή των ατόμων με αναπηρία» στην αίθουσα «Γεώργιος Χρηστίδης» του Επιμελητηρίου Σερρών.

Σκοπός της ημερίδας ήταν η ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των πολιτών για θέματα που έχουν να κάνουν με τα άτομα με αναπηρία.

- Διαφήμιση -

Την ημερίδα άνοιξε με τον χαιρετισμό του ο Αστυνομικός Διευθυντής Σερρών Δημήτρης Μικρός και στη συνέχεια μίλησαν οι: Χρύσα Καρά, Διευθύντρια Ειδικού Δημοτικού Σχολείου, η Νίκη Βογιατζή και η Λίγκα Μαρία εκπαιδευτικοί ειδικής αγωγής.

Οι ομιλητές τόνισαν το έργο και τη συμβολή της Ελληνικής Αστυνομίας που εκτός από θεσμικός υποστηρικτής, είναι και επίσημος φορέας λαμπαδηδρόμων των Special Olympics.

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν μεταξύ άλλων οι Παναγιώτης Σπυρόπουλος πρόεδρος Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας, Παντελής Χράπας, αντιδήμαρχος Καθαριότητας και ο Δημήτρης Γιαννάκης Α’ Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Σερρών.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.