Η Δύναμη Σερραίων Πολιτών στη Δομή Φιλοξενίας Προσφύγων

122
Δομή
- Διαφήμιση -

Στην Δομή Φιλοξενίας Προσφύγων, βρέθηκε η Υποψήφια Δήμαρχος Αριάδνη Παπαφωτίου, συνοδευόμενη από υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους της παράταξής της.

Δύναμη Σερραίων Πολιτών Α
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

- Διαφήμιση -

Τα προβλήματα των 40 εργαζόμενων Σερραίων στην Δομή Φιλοξενίας Προσφύγων συζήτησαν με εκπροσώπους τους, η υποψήφια Δήμαρχος Σερρών Αριάδνη Παπαφωτίου και κλιμάκιο της Δύναμης Σερραίων.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης τέθηκαν από τους εργαζόμενους επιτακτικά τα ζητήματα της έλλειψης χώρων στέγασης των Γραφείων τους αλλά και των ίδιων κατά τα διαλείμματα και την προσέλευση, της απουσίας στοιχειώδους εξοπλισμού τους, καθώς και του ελλειμματικού συντονισμού των εργασιών για τις οποίες προσελήφθησαν.

Η κ. Παπαφωτίου αφού άκουσε με προσοχή τους εργαζόμενους, δήλωσε:

«Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας αλλά και τη διάθεση σας να μας ενημερώσετε για τις ελλείψεις και τα προβλήματα στον εργασιακό σας χώρο.
Προσωπικά θεωρώ απαράδεκτη την κατάσταση που μας περιγράψατε. Σαράντα άτομα δεν είναι δυνατόν να σας ζητούν να χωρέσετε σε κοντέινερ 20 τμ που μάλιστα μέρος του εξοπλισμού του, αγοράσατε μόνοι σας. Αυτό δείχνει προχειρότητα, ανευθυνότητα και αδιαφορία από την πλευρά των υπευθύνων, και σίγουρα δεν μπορεί να συνεχιστεί.

Ο Δήμος Σερρών αρνήθηκε να σας προσλάβει όταν του δόθηκε η δυνατότητα μέσω της Προκήρυξης του Υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής, όπως έκαναν άλλοι Δήμοι στους οποίους λειτουργούν Δομές Προσφύγων. Τελικά η εργασιακή σας σύμβαση έγινε με το Υπουργείο και βρήκατε εργασία. Αυτό είναι θετικό.

Η παρέμβασή μας προς τους αρμόδιους δρομολογήθηκε ήδη. Είμαστε στο πλευρό σας, με πράξεις» τόνισε η κ. Παπαφωτίου.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.