Πως ψηφίζουμε στο Δήμο Σερρών

Μαΐου ψηφίζουμε επαναληπτικών εκλογών Μάθε νίκη
- Διαφήμιση -

Η Χρυσάνθη Παλάζη Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με τη “Συμμαχία Σερραίων” του Αλέξανδρου Χρυσάφη, έγραψε ένα πολύ ενδιαφέρον και χρήσιμο άρθρο αναφορικά με τη διαδικασία των εκλογών της 26ης Μαΐου, παραθέτοντας οδηγίες για το πως ψηφίζουμε στο Δήμο Σερρών.

Στο Δήμο Σερρών έχουμε 6 Εκλογικές Περιφέρειες:
1. Σερρών
2. Άνω Βροντούς
3. Καπετάν Μητρουσίου
4. Λευκώνα
5. Ορεινής
6. Σκουτάρεως

- Διαφήμιση -

Τα ψηφοδέλτια είναι χωριστά για κάθε Εκλογική Περιφέρεια και αναγράφουν το έμβλημα και το όνομα του συνδυασμού, το όνομα του υποψηφίου Δημάρχου, τους υποψηφίους Δημοτικούς Συμβούλους της Εκλογικής Περιφέρειας και στη συνέχεια τους υποψηφίους Δημοτικούς Συμβούλους όλων των άλλων Εκλογικών Περιφερειών.
Οι ψηφοφόροι της Εκλογικής Περιφέρειας Σερρών μπορούν να βάλουν μέχρι τρεις (3) σταυρούς σε υποψηφίους της Εκλογικής τους Περιφέρειας και μέχρι έναν (1) σταυρό σε υποψηφίους όλων των άλλων Εκλογικών Περιφερειών.
Οι ψηφοφόροι όλων των άλλων Εκλογικών Περιφερειών (Άνω Βροντούς, Καπετάν Μητρουσίου, Λευκώνα, Ορεινής, Σκουτάρεως) μπορούν να βάλουν μέχρι έναν (1) σταυρό σε υποψηφίους της Εκλογικής τους Περιφέρειας και μέχρι έναν (1) σταυρό σε υποψηφίους όλων των άλλων Εκλογικών Περιφερειών.

Στο ψηφοδέλτιο για τα Τοπικά Συμβούλια μπαίνουν μέχρι δύο (2) σταυροί.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.