Συνεργασία Lions Basketball Academy με Tzioni Summer Camp

108
Academy
- Διαφήμιση -

Για πρώτη φορά, και υπό τη νέα διοίκηση του Eρασιτέχνη Πανσερραϊκού, το Τμήμα Καλαθοσφαίρισης Ανδρών θα πραγματοποιήσει θερινό αθλητικό και ψυχαγωγικό πρόγραμμα για τους μικρούς αθλητές της Lions Basketball Academy σε συνεργασία με τη σερραϊκή κατασκήνωση «Tzioni Summer Camp» στην ακτή Κερδυλλίων του Δήμου Αμφίπολης.

Στόχος είναι, μετά το πέρας μίας γεμάτης σχολικής χρονιάς, τα παιδιά να ξεκουραστούν, να παίξουν, να δεθούν μεταξύ τους και να διασκεδάσουν, κρατώντας ταυτόχρονα την επαφή με το αγαπημένο τους άθλημα, καθώς το πρόγραμμα θα είναι εμπλουτισμένο με καθημερινές προπονήσεις μπάσκετ και δραστηριότητες ανάπτυξης φυσικών δεξιοτήτων.

- Διαφήμιση -

Κατά την 9ήμερη παραμονή τους (4-12 Ιουλίου) τα παιδιά θα χωριστούν σε ομάδες των 10 ατόμων, θα συνοδεύονται επί 24ωρου βάσεως από τον ομαδάρχη τους και θα δικαιούνται όλες τις παροχές και υπηρεσίες που προσφέρει η κατασκήνωση.

Επικεφαλής του αθλητικού προγράμματος θα είναι ο κ. Φώτης Κοκολιός, πτυχιούχος Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού με ειδικότητα την Καλαθοσφαίριση – MSc Προπονητικής, MSc Ανθρωπιστικών Σπουδών, υπ. Διδάκτορας Οργάνωσης και Διοίκησης Αθλητισμού και προπονητής της ανδρικής ομάδας του Πανσερραϊκού Κρι Κρι.

Η συμμετοχή θα είναι ΔΩΡΕΑΝ για τους ασφαλισμένους σε συγκεκριμένα Ασφαλιστικά Ταμεία.

Δηλώσεις συμμετοχής θα πραγματοποιούνται έως την Παρασκευή 24/5 στην κ. Λίτσα Κουντουρά στο τηλέφωνο 6955 536806. Λόγω περιορισμένων θέσεων θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.