Συνάντηση Αθ. Μασλαρινού με Ιδιοκτήτες Ταξί στη Νιγρίτα

105
Ταξί
- Διαφήμιση -

Συνεχίζοντας τις επαφές με τοπικές αρχές, φορείς και συλλόγους του Δήμου Βισαλτίας, ο υποψήφιος Δήμαρχος, Αθανάσιος Μασλαρινός και υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι του συνδυασμού «Ενωμένοι για τη Βισαλτίας» συναντήθηκαν με το προεδρείο και εκπροσώπους των Ιδιοκτητών Επιβατικών Αυτοκινήτων Ταξί της Νιγρίτας.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, που έγινε στα γραφεία του συνδυασμού «Ενωμένοι για τη Βισαλτία», οι ιδιοκτήτες Ταξί έθεσαν τα προβλήματα που απασχολούν τον κλάδο, με σημαντικότερο τον επαναπροσδιορισμό των θέσεων στάθμευσης των Ταξί. Ένα ζήτημα που δεν έχει βρεθεί η λύση του εδώ και χρόνια, όπως επεσήμαναν οι ίδιοι.

- Διαφήμιση -

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Βισαλτίας αφού τους ευχαρίστησε για την ενημέρωση, τόνισε τον σημαντικό ρόλο που διαδραματίζει ο κλάδος, δίνοντας έμφαση στην ανάγκη εξυπηρέτησης των πολιτών, και την εύκολη επιβίβαση και αποβίβασή τους από τον χώρο στάθμευσης των Ταξί στη Νιγρίτα.

Κλείνοντας ο κύριος Μασλαρινός, τους ζήτησε να καταθέσουν την πρότασή τους για τον επαναπροσδιορισμό των θέσεων στάθμευσης των οχημάτων τους (πιάτσα), ούτως ώστε να βρεθεί η καλύτερη δυνατή λύση τόσο για τους ίδιους όσο και για τους δημότες της ευρύτερης περιοχής.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.