Στο Ειδικό Σχολείο και το Γενικό Νοσοκομείο η «Διάβαση Πεζών»

Διάβαση Πεζών
- Διαφήμιση -

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Σερραίων, Αντώνης Γεωργούλας, συνοδεία υποψηφίων δημοτικών συμβούλων και μελών της «Διάβασης Πεζών», επισκέφθηκε το Ειδικό Σχολείο Σερρών.

Εκεί συζήτησε με τις Διευθύνσεις και το εκπαιδευτικό προσωπικό τα προβλήματα που υπάρχουν , καθώς και τις προτεραιότητες που θα πρέπει να αναδειχθούν με στόχο την εύρυθμη και αξιοπρεπή λειτουργία μίας από τις σημαντικότερες δομές εκπαίδευσης ατόμων με ειδικές αναπηρίες.

- Διαφήμιση -

Μεταξύ άλλων τονίστηκε και η ανάγκη της άμεσης σύνδεσης της δομής αυτής με το φυσικό αέριο, ώστε να περιοριστούν οι δαπάνες θέρμανσης.

Αμέσως μετά επισκέφθηκε χώρους εργαζομένων στο Γενικό Νοσοκομείο Σερρών και στη συνέχεια συναντήθηκε με τον διοικητή και την αναπληρώτρια.

Στη συζήτηση που ακολούθησε τέθηκαν τα γενικότερα ζητήματα που αφορούν στη λειτουργία του Γενικού Νοσοκομείου, όπως οι ελλείψεις σε εξοπλισμό και ιατρικό προσωπικό.

Παράλληλα τέθηκε και το θέμα του ουσιαστικού ρόλου που έχει το Νοσοκομείο σε καμπάνιες για την ενημέρωση των πολιτικών κυρίως σε ζητήματα πρόληψης και έγκαιρης αντιμετώπισης βραχυχρόνιων και μακροχρόνιων ασθενειών.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.