Κοινός σκοπός, το συμφέρον του τόπου μας

Κοινός
- Διαφήμιση -

“Προφανώς αισιοδοξούμε. Μετά και την επίσημη ανακήρυξη από το Πρωτοδικείο Σερρών, συνδυασμών, αποδεικνύεται ότι η μεγάλη πλειοψηφία των υποψηφίων είναι νέοι άνθρωποι. Αυτό και μόνο το γεγονός μας χαροποιεί.

Η ενεργός συμμετοχή των νέων στα κοινά και στη δημοκρατική ζωή του τόπου ας είναι η παρακαταθήκη αυτών των δημοτικών εκλογών για τις Σέρρες.

- Διαφήμιση -

Με την μικρή μου αυτοδιοικητική εμπειρία, θα ήθελα να υπενθυμίσω στους συμμετέχοντες ότι ο πλουραλισμός των απόψεων και ο γόνιμος και ουσιαστικός διάλογος όχι μόνο δεν βλάπτουν, αλλά αντιθέτως λειτουργούν υπέρ της προώθησης λύσεων, ειδικά για ζητήματα που θα βοηθήσουν στην αναπτυξιακή πορεία του Δήμου μας και την βελτίωση της ποιότητας ζωής όλων μας.

Ο Κλεισθένης άλλωστε, μας οδηγεί σε μια νέα περίοδο σύνθεσης απόψεων. Όμως αυτό δεν είναι αρκετό, αν δεν αντιληφθείς έγκαιρα ότι πρέπει να πορεύεσαι πολιτικά με τη στοιχειώδη συνεννόηση, την ανάλογη υπευθυνότητα και ωριμότητα.

Για πολλούς η συναίνεση είναι μόνο μια λέξη, αλλά τελικά η συναίνεση για το αυτονόητο είναι η μια και μόνη επιλογή. Αυτό θα το διαπιστώσουν όταν θα κληθούν να αποφασίσουν για το κοινό καλό όλων μας. Και να θυμούνται ότι είναι χαρακτηριστικό ελάχιστων διοικούντων να αντιμετωπίζουν τα ασήμαντα σαν ασήμαντα και τα σημαντικά σαν σημαντικά.

Εύχομαι έναν προεκλογικό αγώνα με έμφαση στην ουσία! ”

Κώστας Καρπουχτσής
Πρόεδρος ΚΕΔΗΣ
Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Προγραμματισμού & Ανάπτυξης Δήμου Σερρών

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.