Η “Συμμαχία Σερραίων” με το προεδρείο και μέλη του Ραδιοταξί Σερρών

384
προεδρείο
- Διαφήμιση -

Με το προεδρείο και τα μέλη του Ραδιοταξί Σερρών Α.Ε. είχε συνάντηση χθες το απόγευμα ο υποψήφιος δήμαρχος Σερρών κ. Αλέξανδρος Χρυσάφης συνοδευόμενος από μέλη της «Συμμαχίας Σερραίων».

Θέματα της συζήτησης το κυκλοφοριακό, η κατάσταση των δρόμων και οι αστικές παρεμβάσεις. Ο πρόεδρος του Ραδιοταξί Σερρών κ. Βασίλης Δανδίκας εξέφρασε το ενδιαφέρον του για την «έξυπνη» πόλη που περιλαμβάνεται στο πρόγραμμα της «Συμμαχίας Σερραίων» και τόνισε ότι και οι ίδιοι θα σταθούν αρωγοί στην προσπάθεια αυτή.

- Διαφήμιση -

Ο κ. Χρυσάφης από τη μεριά του διαβεβαίωσε ότι στόχος του προγράμματος της «έξυπνης» πόλης που σχεδιάζεται είναι οι δραστικές παρεμβάσεις και η αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών ούτως ώστε οι πολίτες να λαμβάνουν νέες υπηρεσίες και να απαντώνται προβλήματα που έχουν να κάνουν και με τα θέματα κυκλοφορίας.
προεδρείο Τέλος ο υποψήφιος δήμαρχος τόνισε ότι η «Συμμαχία Σερραίων» θα εξαντλήσει σε επίπεδο συναίνεσης και συζήτησης όλες τις δυνατότητες ούτως ώστε τα προβλήματα που απασχολούν τους αυτοκινητιστές και τους πολίτες να επιλύονται μέσω συνεργειών και κοινής ενεργοποίησης όλων των φορέων.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.