Αριάδνη Παπαφωτίου: “Δηλώνουμε απολύτως ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ”

Διαμαρτυρία και αποχώρηση Παπαφωτίου Αριάδνη Παπαφωτίου πρόταση για σύμπραξη Αριάδνη Παπαφωτίου:
- Διαφήμιση -

Την επίσημη τοποθέτηση της παράταξης της έκανε γνωστή η Υποψήφια Δήμαρχος Σερρών Αριάδνη Παπαφωτίου, αναφορικά με τις “κομματικές στηρίξεις” που διέρρευσαν από τον ΣΥΡΙΖΑ

Δήλωση Αριάδνης Παπαφωτίου:
Ως Δημοτική Κίνηση με απολύτως ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ χαρακτηριστικά, δηλώνουμε χαμογελώντας ευγενικά πως ΑΔΥΝΑΤΟΥΜΕ να εκπροσωπήσουμε στις Δημοτικές εκλογές, ΚΟΜΜΑΤΑ.

- Διαφήμιση -

Στο ιδρυτικό μας κείμενο που είναι γνωστό σε όλους, το ξεκαθαρίσαμε εξαρχής:
“Μπορούμε να το καμαρώνουμε και να το φωνάζουμε: Η ΔΥΝΑΜΗ Σερραίων είναι μία ενωτική, δημοκρατική κίνηση, ΑΥΤΟΝΟΜΗ από κόμματα και κυβερνήσεις”.

Παρόλα αυτά και κουνώντας συγκαταβατικά το κεφάλι σε ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗΣ φύσης κινήσεις που ούτε ζητήσαμε ούτε επιδιώξαμε, προσωπικά προσεγγίζω θετικά τις στηρίξεις που εκφράστηκαν παρότι η ίδια δεν ανήκω πολιτικά στον χώρο από όπου προήλθαν.
Αξιολογούνται, στον βαθμό που αποτελούν δήλωση εκτίμησης και απόλυτης αποδοχής των Αρχών και Αξιών μας αλλά και των καινοτόμων θέσεων και προτάσεών μας για τον Δήμο Σερρών.

Καταλήγοντας, ξαναλέω: Η απραξία, η διαπλοκή με τοπικά ΜΜΕ, ο κομματισμός, ο σκόπιμος διχασμός και η αδιαφάνεια είναι οι σταθεροί εχθροί μας, μαζί με τα συσσωρευμένα από την ανεπάρκεια των κρατούντων προβλήματα της πόλης και των χωριών μας.
Οι συνδημότες μας δεν ξεγελιούνται ούτε και φοβούνται.
Η αλλαγή στον δήμο Σερρών, θα γίνει. Με θηλυκό τρόπο”.

ΑΡΙΑΔΝΗ ΠΑΠΑΦΩΤΙΟΥ
Υποψήφια ΔΗΜΑΡΧΟΣ Σερρών. Δύναμη Σερραίων Πολιτών Α

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.