Running Greece: 1η και στην Καστοριά η Κατερίνα Δελή

Running Greece
- Διαφήμιση -

Η Κατερίνα Δελή (ΓΣ Σέρρες’93) συνεχίζει ασταμάτητη, να κερδίζει στην σειρά αγώνων Running Greece όπου συμμετέχει. Έτσι μετά την 1η θέση που είχε κατακτήσει στο Running Greece της Λάρισας (31/3), την Κυριακή ήταν η σειρά της Καστοριάς, όπου η «Σούπερ» Κατερίνα κέρδισε την 1η θέση στο δρόμο των 5 χλμ, στην κατηγορία της με χρόνο 18’.44’’

Στον αγώνα έλαβαν μέρος εκατοντάδες δρομείς, καθώς η σειρά αγώνων Run Greece Καστοριά περιλαμβάνει τους αγώνες Ημιμαραθωνίου, 10χλμ., 5χλμ. και 1000 μ. για παιδιά.
Οι εκκινήσεις του Ημιμαραθωνίου και των 10χλμ. δόθηκαν μπροστά από το κτήριο της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς, στις 10:00πμ.

- Διαφήμιση -

Η εκκίνηση στα 5χλμ. όπου αγωνιζόταν η Κατερίνα Δελή, δόθηκε στο Πάρκο Ολυμπιακής φλόγας ώρα 10:05, ενώ οι Τερματισμοί όλων των Αγώνων γινόταν μπροστά στο κτήριο της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς.

Επόμενος αγώνας του Running Greece
Ο αγώνας της Καστοριάς είναι ο τρίτος της σειράς, μετά την Λάρισα και το Ηράκλειο ενώ την επομένη Κυριακή 19 Μαΐου ολοκληρώνεται η εαρινή φάση στα Ιωάννινα.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.