«Καλάθι στη ζωή – Τάπα στις εξαρτήσεις» – Βίντεο

Καλάθι
- Διαφήμιση -

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε και φέτος το Τουρνουά Καλαθοσφαίρισης αγοριών και κοριτσιών των Γυμνασίων του Ν. Σερρών, που διοργάνωσε το Κέντρο Πρόληψης «ΟΑΣΙΣ» Σερρών, σε συνεργασία με το τμήμα Φυσικής Αγωγής της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Το τουρνουά πραγματοποιήθηκε χθες και σήμερα στα γήπεδα μπάσκετ της Κοιλάδας των Αγ. Αναργύρων. Οι μαθητές των σχολείων που συμμετείχαν εμψύχωναν από την κερκίδα τους αθλητές που αγωνίστηκαν. Παρόντες οι εκπρόσωποι της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης αλλά και του Κέντρου «ΟΑΣΙΣ».

- Διαφήμιση -

Ο Κοινωνικός Λειτουργός του ΟΑΣΙΣ, Χρήστος Κρυωνάς, τόνισε, με δηλώσεις του στο serrespost.gr, τη σπουδαιότητα του μηνύματος «Καλάθι στη ζωή – Τάπα στις εξαρτήσεις», το οποίο συνόδευσε τις προσπάθειες όλων ων αθλητών και αθλητριών το συγκεκριμένο διήμερο.

Ευχαρίστησε όσους βοήθησαν για την υλοποίηση του τουρνουά για 3η συνεχόμενη χρονιά, και ιδιαίτερα τον Πρόεδρο του «ΟΑΣΙΣ», Αθανάσιο Μασλαρινο, ο οποίος στηρίζει πάντοτε τις δράσεις που διοργανώνονται παράλληλα με τη λειτουργία του κέντρου.

«Το μήνυμα που στέλνουμε είναι διαχρονικό και επίκαιρο, καθώς κάθε βήμα προς το αθλητισμό είναι αυτομάτως ένα βήμα μακριά από τις εξαρτήσεις», τόνισε από την πλευρά της η Υπεύθυνη Φυσικής Αγωγής και Δραστηριοτήτων της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, Καραμπούκα Μαρία.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.