Θέσεις εργασίας στην ΕΥΑΘ

253
Θέσεις εργασίας
- Διαφήμιση -

Νέες θέσεις εργασίας ανακοίνωσε η ΕΥΑΘ με σχετική απόφαση που δημοσιεύτηκε. Η κατανομή των θέσεων ανά κλάδο και ειδικότητα, είναι σύμφωνα με τον παρακάτω πίνακα:

- Διαφήμιση -

 

Επίσης ως προς την προβλεπόμενη στον Κανονισμό Εσωτερικής Λειτουργίας, προϋπηρεσία τουλάχιστον τριών (3) ετών στα απαιτούμενα προσόντα πρόσληψης προσωπικού, ο προσδιορισμός της γίνεται ως εξής:

Για το προσωπικό των ειδικοτήτων Χημικού, Μηχανολόγου Μηχανικού, Χημικού Μηχανικού και Πολιτικού Μηχανικού της κατηγορίας ΠΕ καθώς και για το προσωπικό των ειδικοτήτων Πολιτικού Μηχανικού, Ηλεκτρολόγου Μηχανικού και Μηχανικού Αυτοματισμού της κατηγορίας ΤΕ, προϋπηρεσία τουλάχιστον τριών (3) ετών σε ομότιμα ή συναφή καθήκοντα σε Εταιρείες ή Επιχειρήσεις Ύδρευσης – Αποχέτευσης ή σε έργα και μελέτες Ύδρευσης – Αποχέτευσης ή σε εγκαταστάσεις επεξεργασίας πόσιμου νερού ή λυμάτων.

Για το προσωπικό του τομέα Μηχανολογικού, τομέα Ηλεκτρολογικού και της ειδικότητας Υδραυλικού της κατηγορίας ΔΕ, προϋπηρεσία τουλάχιστον τριών (3) ετών σε ομότιμα ή συναφή καθήκοντα σε Εταιρείες ή Επιχειρήσεις Ύδρευσης – Αποχέτευσης ή σε εγκαταστάσεις επεξεργασίας πόσιμου νερού ή λυμάτων ή σε υδραυλικά έργα.

Διαβάστε την προκήρυξη ΕΔΩ

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.