Η Αφροδίτη Σταμπουλή για την ψήφο εμπιστοσύνης

προσφύγων νομοσχέδιο Σταμπουλή - ψήφο εμπιστοσύνης
- Διαφήμιση -

Κατά την διάρκεια της συζήτησης στη βουλή για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, η Σερραία βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Αφροδίτη Σταμπουλή επεσήμανε, μεταξύ άλλων, κατά την ομιλία της, πως «η συνολική αποτίμηση του έργου της παρούσας κυβέρνησης είναι θετική».

Κύριοι Υπουργοί, συναδέλφισσες και συνάδελφοι, παρ’ όλο που η πλειονότητα των ομιλητών και ομιλητριών αναφέρθηκε στο σύνολο του κυβερνητικού έργου (…) εγώ θα αφιερώσω τον χρόνο της ομιλίας μου στο πεδίο, στο αντικείμενο που στάθηκε η αφορμή της σημερινής συζήτησης:

- Διαφήμιση -

Στη μεταχείριση που επιφυλάσσει αυτήν την περίοδο στη θητεία της αυτή η Κυβέρνηση στα άτομα με αναπηρία. Θεωρώ ότι απέκτησα μια σχετικά καλή γνώση του θέματος προεδρεύοντας στην υποεπιτροπή για θέματα ατόμων με αναπηρία της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Ισότητας, Νεολαίας και Δικαιωμάτων του Ανθρώπου, κυρίως για το πώς βλέπουν τις ρυθμίσεις που αφορούν στα άτομα με αναπηρία οι ίδιοι οι ενδιαφερόμενοι και ενδιαφερόμενες που πάντα συμμετέχουν στις συνεδριάσεις μας, εκπροσωπώντας τις οργανώσεις τους.

Και είναι γενική αίσθηση ότι παρά τις ελλείψεις και τις καθυστερήσεις που διαπιστώνονται, παρά την προβολή διεκδικήσεων για σωστότερες ρυθμίσεις, η συνολική αποτίμηση του έργου της παρούσας Κυβέρνησης είναι θετική.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.