Επίσκεψη της “Συμμαχίας” σε υπηρεσίες του Δ.Σερρών – Βίντεο

υπηρεσίες
- Διαφήμιση -

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Τετάρτη 8 Μαΐου, η επίσκεψη του υποψηφίου δημάρχου Σερρών κ. Αλέξανδρου Χρυσάφη μαζί με μέλη της παράταξής του στις υπηρεσίες του Δήμου Σερρών.

Τη «Συμμαχία Σερραίων» υποδέχτηκε αρχικά ο Δήμαρχος Σερρών κ. Πέτρος Αγγελίδης και στη συνέχεια ο κ. Χρυσάφης και υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι επισκέφθηκαν τις υπηρεσίες του Δήμου όπου συνομίλησαν με Διευθυντές και εργαζόμενους των διαφόρων τμημάτων.

- Διαφήμιση -

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τις υπηρεσίες του Δήμου, τον τρόπο λειτουργίας τους, την ανάγκη για αναδιάρθρωση τους, την περαιτέρω στελέχωση με εξειδικευμένο προσωπικό καθώς και τις νέες συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί από την εφαρμογή του «Κλεισθένη» σε επίπεδο οργάνωσης και λειτουργικότητας.

Εκ μέρους του επικεφαλής της «Συμμαχίας Σερραίων», κ. Αλέξανδρου Χρυσάφη, εκφράστηκε η θέληση να γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες, σε περίπτωση ανάληψης της δημοτικής αρχής από τον ίδιο, ούτως ώστε το σύνολο των υπηρεσιών του Δήμου να είναι απόλυτα λειτουργικό για τους Σερραίους δημότες.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.