«Εγώ! Ο Νταής!» στο Πολιτιστικό Κέντρο «Αλέξανδρος»

Κέντρο - ακύρωση θεατρικής παράστασης
- Διαφήμιση -

Το Κέντρο Πολιτισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας διοργανώνει τη θεατρική παράσταση «Εγώ! Ο Νταής!» από την ερασιτεχνική θεατρική ομάδα FULL_LOVE_AMATEURS, σε κείμενο και σκηνοθεσία του Γιώργου Μαστορούδη.

Η παράσταση θα δοθεί την Κυριακή 12 Μαΐου και Ώρα 20.00 στο Πολιτιστικό Κέντρο «Αλέξανδρος», στη Θεσσαλονίκη. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη. Μάλιστα αντί εισιτηρίου θα συλλέγονται: τρόφιμα μακράς διαρκείας, χαρτικά – απορρυπαντικά – είδη προσωπικής υγιεινής , υπέρ της «ΑΡΩΓΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ»

- Διαφήμιση -

Περίληψη
Η εξέλιξη του σχολικού εκφοβισμού, ξεκινώντας από την παιδική ηλικία, περνώντας στην εφηβική και φτάνοντας στη πηγή συνήθως που είναι το οικογενειακό περιβάλλον, παρουσιάζεται με ένα θεατρικό που τονίζει τις πιο σκοτεινές του πτυχές, με τρόπο ταυτόχρονα κωμικό και δραματικό.

Έξι άνθρωποι δείχνουν και εξηγούν πως ο εκφοβισμός γενικότερα δεν έχει πλάκα, όσο κι αν μερικές φορές γελάμε με καθημερινές συμπεριφορές και με ταμπέλες που κολλάμε σε ανθρώπους θεωρώντας τες αστείες. Έξι χαρακτήρες ο καθένας τόσο διαφορετικός μα ο καθένας του τόσο ίδιος στο πρόβλημα που τα τελευταία χρόνια τείνει να γίνει μάστιγα.

ΠΑΙΖΟΥΝ: Αργυρώ Τριανταφύλλου, Στεφανία Μαστορούδη, Γιώργος Μαστορούδης και Έλενα Μπούρα.

ΣΕΝΑΡΙΟ-ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Γιώργος Μαστορούδης
ΣΚΗΝΙΚΑ-ΚΟΣΤΟΥΜΙΑ: FULL_LOVE_AMATEURS
ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Γιώργος Μαστορούδης
ΗΧΟΣ-ΦΩΤΑ: Ανέστης Ατακτίδης
VIDEO-TRAILER-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: Παναγιώτης Κουντουράς

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.