Παρουσίασε τους υποψηφίους της Π.Ε. Σερρών ο Χρ. Παπαστεργίου

293
Παπαστεργίου
- Διαφήμιση -

Τους υποψηφίους της Π.Ε. Σερρών της παράταξης “Πράξεις για τη Μακεδονία” παρουσίασε χθες ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Χρήστος Παπαστεργίου.

Στην αρχή της εκδήλωσης ο επικεφαλής της ομάδας προγράμματος για το νομό Σερρών κ.Ζήσης Μητλιάγκας ανέφερε τα βασικά σημεία του. Μεταξύ αυτών, είναι η εκπόνηση υδρογεωλογικής μελέτης ώστε έγκαιρα να αναδειχθούν οι ανάγκες έργων λόγω των επιπτώσεων της κλιματικής αλλαγής ώστε με αειφορία να συνεχίσει απρόσκοπτα η παραγωγή στο νομό.

- Διαφήμιση -

Η δημιουργία αρχαιολογικού πάρκου στην Αμφίπολη με επίκεντρο τον λόφο Καστά με παράλληλη τουριστική αξιοποίηση όλων των συγκριτικών πλεονεκτημάτων του νομού όπως η Κερκίνη, το Άγγιστρο, το σπήλαιο της Αλιστράτης, τις θάλασσες και τους ορεινούς όγκους.

Παράλληλα τόνισαν πως «Είναι γνωστό ότι χρειάζεται άμεσα βελτίωση το άθλιο οδικό δίκτυο, που είναι χωρίς επαρκή φωτισμό, διαγραμμίσεις και χωρίς συνθήκες ασφάλειας».

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Χρήστος Παπαστεργίου άσκησε δριμεία κριτική για την οπισθοχώρηση που συντελέσθηκε με τις διοικήσεις Ψωμιάδη-Τζιτζικώστα, με στοιχεία από την ΕΛΣΤΑΤ και την ίδια την περιφέρεια. Ανέφερε χαρακτηριστικά την υποχώρηση από την 7η στην 9η θέση σε σχέση με το ΑΕΠ και τις άλλες περιφέρειες και τον πρωταθλητισμό στην ανεργία και την φυγή νέων στο εξωτερικό.

Κατά την παρουσίαση των υποψηφίων της παράταξής “Πράξεις για τη Μακεδονία”, τόνισε μεταξύ άλλων ότι «απαρτίζεται από πολίτες που αγαπούν τον τόπο τους, θέλουν την πρόοδό του, θέλουν να δημιουργήσουν. Που δεν βολεύονται με το “ωχ αδελφέ”. Που θέλουν να συμμετέχουν, να αγωνιστούν για να γίνει η περιφέρειά μας τόπος ανάπτυξης και δημιουργίας. Να γίνει πιο ανθρώπινη. Να γίνει τόπος να ζείς. Τόπος για μια καλύτερη ζωή».

«Πρόκειται για ένα συνδυασμό με πρόσωπα καταξιωμένα με τον μόχθο τους στην κοινωνία της Κεντρικής Μακεδονίας, με ανιδιοτελή προσφορά σε δραστηριότητές τους και τους συνανθρώπους μας. Συνδυάζουν ως ομάδα την εμπειρία και την νεανική δυναμική. Την συνέπεια και την τεχνοκρατική κατάρτιση με την οραματική δράση για τις ιδέες και τις αρχές. Με συμμετοχή σε συλλόγους καθώς και σε εθελοντικές οργανώσεις».

«Καλώ τους πολίτες της Κεντρικής Μακεδονίας ,του νομού Σερρών που δεν θέλουν να αποφασίζουν άλλοι για αυτούς, που δεν θέλουν η επικοινωνία να επικαλύπτει την ουσία, να πλαισιώσουν την προσπάθειά μας, να στηρίξουν το ψηφοδέλτιό μας».

Στο ψηφοδέλτιο συμμετέχουν οι:
-Αγγελίδης Χρήστος, Πρόεδρος ΕΚΑΒ
-Ανδρεάδης Θωμάς, Συνταξιούχος δημοσίου
-Βαλταδώρου Κέλυ, Δικηγόρος
-Βεργίδης Χαράλαμπος, Αγρότης
-Κούτρας Αθανάσιος, Κτηνοτρόφος
-Μανδαλαρίδης Ηλίας, Έμπορος
-Μαυροπούλου Ευθυμία, Υπάλληλος ΚΕΔΗΣ(Βοήθεια στο Σπίτι)
-Πουλτουρτζίδης Δημήτρης, Επιχειρηματίας
-Σαλματωνίδης Τριαντάφυλλος, Αναπληρωτής Γραμματέας ΠΟΕ- ΔΕΥΑ
-Σαμαρά Βασιλική, Κοινωνική λειτουργός
-Τρέντσιος Γεώργιος, Φαρμακοποιός

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.