Κ. Μηλίγκα: “Τελευταία φορά ενδιάμεσες εκπτώσεις” – Βίντεο

363
ενδιάμεσες εκπτώσεις
- Διαφήμιση -

Οι ενδιάμεσες εκπτώσεις του Μαΐου θα είναι και η τελευταία ενδιάμεση εκπτωτική περίοδος για τα εμπορικά καταστήματα, καθώς σύμφωνα με την Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Σερρών Κυριακή Μηλίγκα η ΕΣΕΕ ζήτησε και πέτυχε να μην επαναληφθούν.

Απογοητευμένοι είναι οι έμποροι και οι καταστηματάρχες της πόλης των Σερρών με την κίνηση στην αγορά. Ο Εμπορικός Σύλλογος περίμενε αυξημένη κίνηση, μιας και αυτή η εκπτωτική περίοδος ξεκινούσε ακριβώς μετά τις γιορτές του Πάσχα.

- Διαφήμιση -

Η κα Μηλίγκα υπογράμμισε ότι οι συχνές εκπτώσεις πιθανότατα έχουν κουράσει τους καταναλωτές και γι’ αυτό παρατηρείται μειωμένη η κίνηση στην αγορά. Μεταξύ άλλων τόνισε ότι με αυτά τα δεδομένα η Ελληνική Συνομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας (ΕΣΕΕ) ζήτησε από την κυβέρνηση την κατάργηση αυτού του μέτρου και την πέτυχε.

Με την κατάργηση των ενδιάμεσων εκπτώσεων υπήρχε ο κίνδυνος να χαθούν και τα 10ήμερα προσφορών που είχαν δικαίωμα να κάνουν οι καταστηματάρχες, αλλά κατάφεραν να τα διατηρήσουν.

Για το θέμα των ανοιχτών καταστημάτων τις Κυριακές, η Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου είπε πως το θέμα των Κυριακών έληξε οριστικά μετά την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας, αλλά για το άνοιγμα των καταστημάτων τόνισε: “Αν θα καταργηθούν οι ενδιάμεσες εκπτώσεις δεν θα υπάρχουν κι αυτές οι Κυριακές “.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.