Αθ. Μασλαρινός: Εγκαίνια εκλογικού κέντρου & παρουσίαση υποψηφίων

1067
Μασλαρινός
- Διαφήμιση -

Παρουσία φίλων και υποστηρικτών πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του εκλογικού Κέντρου του υποψηφίου Δημάρχου Βισαλτίας, Αθανάσιου Μασλαρινού στη Νιγρίτα.
Μετά την τέλεση του αγιασμού ο κύριος Μασλαρινός απευθυνόμενος στους συνδημότες του έκανε αναφορά στις προγραμματικές του θέσεις για την κάθε δημοτική ενότητα του Δήμου Βισαλτίας, με τις οποίες θα πορευτεί μετά την εκλογή του συνδυασμού «Ενωμένοι για τη Βισαλτία».

Μεταξύ άλλων στην ομιλία του επεσήμανε πως οι δεσμεύσεις του συνδυασμού του είναι συγκεκριμένες, εφικτές και τεκμηριωμένες και πως από τον ίδιο δεν θα ακούσουν οι δημότες μεγάλα λόγια και ψεύτικες υποσχέσεις.

- Διαφήμιση -

«Όραμα μας είναι ένας ανθρώπινος δήμος, που στηρίζει τα πιο αδύναμα μέλη του, με σεβασμό στην ανθρώπινη αξιοπρέπεια. Όραμα μας να κάνουμε τον δήμο μας δυνατό, με σύγχρονες υποδομές που θα φέρουν ανάπτυξη στην τοπική κοινωνία και δουλειές στους δημότες».

«Όραμα μας να στηρίξουμε την τοπική επιχειρηματικότητα, να κρατήσουμε όρθια την τοπική αγορά, να δημιουργήσουμε νέες θέσεις εργασίας. Αξιοποιώντας τις τεράστιες δυνατότητες του δήμου μας και τα μεγάλα συγκριτικά μας πλεονεκτήματα».

«Να βελτιώσουμε την καθημερινότητα των δημοτών μας, να προστατέψουμε τα πολιτιστικά μνημεία και την ιστορία του τόπου μας, αλλά και να αναδείξουμε τις φυσικές του ομορφιές».

«Ο τόπος μας χρειάζεται άμεσα δραστικές πρωτοβουλίες για την επίλυση και εφαρμογή οριζόντιων πολιτικών που αφορούν στην ύδρευση, άρδευση, καθαριότητα, αγροτική οδοποιία, προστασία και λύση στο ζήτημα των αδέσποτων ζώων, ασφαλτοστρώσεις, αντιπλημμυρικά, αποχέτευση, παιδικές χαρές, κοιμητήρια».

Κλείνοντας τόνισε πως «Ο συνδυασμός «Ενωμένοι για τη Βισαλτία» είναι μια αδέσμευτη, ανεξάρτητη παράταξη … η αυριανή νίκη μας θα είναι νίκη όλων των δημοτών μας, θα είναι η νίκη του Δήμου Βισαλτίας για το κοινό καλό, για τους ανθρώπους μας και τον τόπο μας».

Στην συνέχεια κύριος Μασλαρινός παρουσίασε μεγάλο μέρος των υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων του συνδυασμού.

Άγγος Δημήτριος
Αδαμούδης Ιωάννης
Αποστολάκη Σπυριδούλα
Αχτσαλωτίδης Ηλίας
Βαδαρλής Βάϊος
Βαδικόλιος Θεόδωρος
Γεωργάκης Ηλίας
Δερεδήμου Ευαγγελία
Διβανίδου Παγώνα
Ιωαννίδου Λεμονιά (Λένια)
Καλιάκης Σταύρος
Καλλιντερίδης Σταύρος
Καντή Μαρία
Καρρά Αλέκα
Κουντουράς Αθανάσιος
Μαλλιαράκη Αναστασία
Μανταντζή Κερασία
Μανωλούδης Χρήστος
Μητρίδης Χρήστος
Μπάγκαλας Δημήτριος
Μπακαλούδης Θωμάς
Μπιμπλιάς Θωμάς
Μυλωνάς Πολυχρόνης
Παπαδόπουλος Ιωάννης
Παπίκας Πασχάλης
Πασχαλίδης Νικόλαος
Σταυριδης Ιωάννης
Τσιφούτης Μαργαρίτης
Χατζηκύρου Βάνα
Χατζημάρκος Αργύρης
Χιμπεκίδης Περικλής
Ψαρράς Λεωνίδας

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.