Οι 6 υποψήφιοι Δήμαρχοι μαζί… στο serrespost.gr – Βίντεο

serrespost
- Διαφήμιση -

Ένα διαφορετικό mini debate, όπως άλλωστε προστάζουν οι κανόνες του διαδικτύου  φιλοξενεί σήμερα, έναν περίπου μήνα πριν τις Αυτοδιοικητικές Εκλογές, το serrespost.gr

Συναντήσαμε τους 6 υποψήφιους Δημάρχους για τον Δήμο Σερρών και τους θέσαμε τα ίδια ερωτήματα καταγράφοντας τις γρήγορες, έξυπνες και πρωτότυπες απαντήσεις τους, τις οποίες συγκεντρώσαμε σε ένα βίντεο.

- Διαφήμιση -

Οι ερωτήσεις δεν περιέχουν δυσνόητες ή άγνωστες ορολογίες για τους πολίτες και δεν απαιτούν μακρόσυρτες και αναλυτικές απαντήσεις.

Το απόλυτο ζητούμενο ήταν να καταγράψουμε το στίγμα του κάθε υποψηφίου και της κάθε παράταξης, μέσα σε λίγα μόλις λεπτά.

Οι ερωτήσεις που τέθηκαν:

  1. Η πρώτη λέξη που σας έρχεται στο μυαλό όταν ακούτε… “Σέρρες”
  2. Ποιον θεωρείτε φαβορί για το δημαρχιακό θώκο…
  3. Ποιον θεωρείτε τον πιο επιτυχημένο Δήμαρχο Σερραίων και γιατί…
  4. Ποιο θεωρείτε ότι είναι το αδύνατο σημείο σας ως παράταξη;
  5. Πολιτικός πρότυπο
  6. Θα συνεχίσετε την ενασχόληση με την Τοπική Αυτοδιοίκηση όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα;
  7. Ποιος είναι ο στόχος της παράταξής σας για τις εκλογές του Μαΐου σε ποσοστό;

Στο τέλος των συνεντεύξεων προκειμένου να δώσουμε την ευκαιρία στους 6 υποψήφιους Δημάρχους να χαλαρώσουν και να ξεφύγουν για λίγο από την πολιτική ατζέντα, τους ρωτήσαμε για το είδος της μουσικής που προτιμάνε… και οι απαντήσεις τους έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον καθώς καλύπτουν το σύνολο σχεδόν της μουσικής!

Ευχαριστούμε τους υποψηφίους Δημάρχους: Θεόδωρο Αραμπατζή, Αντώνη Γεωργούλα, Αριάδνη Παπαφωτίου, Παύλο Φαρμάκη, Στέφανο Φωτιάδη, Αλέξανδρο Χρυσάφη και τα επιτελεία τους, για την άψογη συνεργασία.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.