Ο ΜΓΣ Πανσερραϊκός ευχαριστεί για το κολυμβητήριο Ομόνοιας

274
ΜΓΣ Πανσερραϊκός
- Διαφήμιση -

Ευχαριστήρια επιστολή για την προώθηση του θέματος, ολοκλήρωσης του κλειστού κολυμβητηρίου στο αθλητικό πάρκο της Ομόνοια, συνέταξε η διοίκηση του Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκός.
Αφορμή στάθηκε η υποβολή πρότασης για ένταξη του έργου στο πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ, κατά την διάρκεια της τελευταίας συνεδρίασης του Δημοτικού συμβουλίου Σερρών.

Αναλυτικά η επιστολή:
«Με μεγάλη χαρά πληροφορηθήκαμε, από τα ΜΜΕ, ότι «….η δημοτική αρχή εισήγαγε πρόταση στο Δημοτικό Συμβούλιο Σερρών στις 22-04-2019, για να ληφθεί απόφαση υποβολής πρότασης για ένταξη του έργου κλειστό κολυμβητήριο αθλητικού πάρκου Ομόνοιας Δήμου Σερρών με ενδεικτικό προϋπολογισμό 4.500.000 ευρώ, στο πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ I».

- Διαφήμιση -

«Πρόκειται για το ημιτελές κολυμβητήριο, από το πρόγραμμα «Αθήνα 2004», του αθλητικού πάρκου Ομόνοιας. Ένα έργο πνοής και συγχρόνως αναπτυξιακό για ολόκληρο τον νομό. Μια αθλητική εγκατάσταση, που θα λύσει ένα από τα χρόνια αθλητικά προβλήματα του Σερραϊκού λαού, προσφέροντας λύσεις τόσο στον Μαζικό λαϊκό αθλητισμό, όσο και στον Σωματειακό αθλητισμό του υγρού στίβου».

«Ο ΜΓΣ Πανσερραϊκός, εκτός των πολλών άλλων αθλητικών τμημάτων, διατηρεί Τμήμα Κλασσικής Κολύμβησης το οποίο είναι μέσα στα δέκα (10) καλύτερα της Ελλάδας, Τμήμα Καλλιτεχνικής Κολύμβησης πρωτοπόρο στην Ελλάδα με συμμετοχή αθλητριών μας στις Εθνικές ομάδες και διεθνής διακρίσεις σε Πανευρωπαϊκούς, Παγκόσμιους και Ολυμπιακούς αγώνες, Τμήμα Πόλο Ανδρών και Γυναικών που συμμετέχουν σε όλα τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα τα οποία συγκαταλέγονται στα καλύτερα της Ελλάδος και Τμήμα Τεχνικής Κολύμβησης μέσα στα πέντε (5) καλύτερα της Ελλάδος, με αθλητές και αθλήτριες που μετέχουν με την Εθνική Ομάδα σε Πανευρωπαϊκά και Παγκόσμια Πρωταθλήματα».

«Ευχαριστούμε τον Δήμαρχο Σερρών κ. Αγγελίδη Πέτρο και το Δημοτικό Συμβούλιο για την προώθηση του θέματος, τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Βασιλειάδη Γεώργιο για την παρότρυνσή του στην υποβολή φακέλου από τον Δήμο Σερρών, δείχνοντας έτσι το ενδιαφέρον του και την πολιτική του βούληση για την ολοκλήρωση του κολυμβητηρίου, επίσης την Βουλευτή Σερρών κ. Σταμπουλή Αφροδίτη για την ουσιαστική συμβολή της σε όλα τα παραπάνω».

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.