Νέα προσπάθεια από τον Δήμαρχο Σερραίων για το Κολυμβητήριο στην Ομόνοια – Βίντεο

320
Κολυμβητήριο
- Διαφήμιση -

Νέα εξέλιξη προέκυψε στο θέμα της αποπεράτωσης του νέου κολυμβητηρίου Σερρών στο Αθλητικό πάρκο Ομόνοιας, μετά την πρόσφατη επίσκεψη του Δημάρχου Σερραίων στον Υφυπουργό Αθλητισμού με αφορμή την υπογραφή για την αντικατάσταση του ταρτάν στο Δημοτικό Στάδιο.

Παρά τις προσπάθειες που έγιναν στο παρελθόν με τα αρμόδια Υπουργεία και άλλους φορείς, δεν υπήρχαν προγράμματα και χρηματοδοτήσεις για την ολοκλήρωση του έργου, όπως δήλωσε ο κ.Αγγελίδης.

- Διαφήμιση -

Εδώ και λίγες ημέρες όμως φαίνεται πως οι ελπίδες αναπτερώθηκαν καθώς ο ίδιος ο Υφυπουργός Αθλητισμού πρότεινε την υποβολή φακέλου από τον Δήμο Σερρών, προκειμένου να κατατεθεί στο Πρόγραμμα “Φιλόδημος Ι”, παρά το γεγονός ότι στο πρόγραμμα αυτό εντάσσονται ενεργά αθλητικά κέντρα και όχι ανενεργά όπως το υπό κατασκευή κολυμβητήριο στην Ομόνοια.

Το θέμα πέρασε κατά πλειοψηφία από το χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο, με μοναδική αρνητική ψήφο από τον Δημοτικό Σύμβουλο Αντώνη Αναστασιάδη.

Να σημειώσουμε πως ο Δήμος θα πρέπει να επιδοθεί σε έναν αγώνα δρόμου καθώς η καταληκτική ημερομηνία υποβολής του φακέλου είναι η 31η Μαΐου 2019.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.