Συνεδριάζει το ΔΣ του Δ.Σερρών – Δείτε τα θέματα

Σερρών θέματα Δημοτικό LED Τετάρτης Συμβούλιο κατεπείγουσα
- Διαφήμιση -

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Σερρών με 53 θέματα στην ημερήσια διάταξη. Η τακτική συνεδρίαση του Σώματος θα γίνει στις 22 Απριλίου, ημέρα Μ. Δευτέρα και ώρα 14:30΄, με θέματα:

ΘΕΜΑ 1ο: Σύσταση επιτροπής προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου: ¨Εργασίες ανακαίνισης και συντήρησης χώρων Δημαρχείου Σερρών¨.
Εισηγητής: Ο αντιδήμαρχος κ. Γκότσης Η.

- Διαφήμιση -

ΘΕΜΑ 2ο: Σύσταση εκ νέου της επιτροπής προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου: ¨Συντήρηση οδικού δικτύου Δήμου Σερρών έτους 2017¨.
Εισηγητής: Ο αντιδήμαρχος κ. Γκότσης Η.

ΘΕΜΑ 3ο: Αντικατάσταση μέλους στο Δ/κό Συμβούλιο της Κ.Ε.ΔΗ.Σ. και ορισμός νέων μελών.
Εισηγητής: Ο αντιδήμαρχος κ. Χαρίτος Χ.

ΘΕΜΑ 4ο: Έγκριση υποβολής πρότασης της πράξης με τίτλο ¨Διαχείριση Βιοαποβλήτων στο Δήμο Σερρών¨, στο πλαίσιο της πρόσκλησης με τίτλο ¨Διαχείριση Βιοαποβλήτων¨ της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης και έγκριση υπογραφής προγραμματικής σύμβασης με τον Περιφε-ρειακό Σύνδεσμο ΦΟΔΣΑ Κεντρικής Μακεδονίας.
Εισηγητές: Ο αντιδήμαρχος κ. Χράπας Π. και
ο Εντεταλμένος Δημ. Σύμβουλος κ. Καρπουχτσής Κ.

ΘΕΜΑ 5ο: Αποδοχή χρηματοδότησης για την υλοποίηση της πράξης με τίτλο: ¨Δημιουργία χαρτών ευπαθών κοινωνικών ομάδων (Κοινωνικό GIS) Δήμου Σερρών¨ στο πλαίσιο του ΕΠ Κεντρική Μακεδονία 2014-2020.
Εισηγητής: Ο εντεταλμένος Δημ. Σύμβουλος κ. Καρπουχτσής Κ.

ΘΕΜΑ 6ο: Αποδοχή χρηματοδότησης για την υλοποίηση του έργου: ¨Επέκταση – συμπλήρωση δικτύου ΦΟΠ στους οικισμούς Αγ. Ραφαήλ και Φλωρίνης Δήμου Σερρών¨, στο πλαίσιο του προγράμματος δημοσίων επενδύσεων του Υπουργείου Εσωτερικών.
Εισηγητής: Ο εντεταλμένος Δημ. Σύμβουλος κ. Καρπουχτσής Κ.

ΘΕΜΑ 7ο: Έγκριση ή μη καταβολής με ίδιους πόρους του υπολοίπου ποσού της παροχής υπηρεσιών τεχνικής υποστήριξης στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου: ¨Ευρωπαϊκές Δεκαετίες¨ που χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα ¨Ευρώπη για τους Πολίτες¨.
Εισηγητής: Ο εντεταλμένος Δημ. Σύμβουλος κ. Καρπουχτσής Κ.

Δείτε όλα τα θέματα ΕΔΩ

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.